Restaurant WOODZ

Welkom op de pagina van restaurant WOODZ. Momenteel zijn we woensdag tot en met zondag van 13.00 geopend voor "Take Away". 

Van 13.00-15.00 uur is het mogelijk om een lunch bij ons af te halen. We serveren dagelijks 2 sandwiches en een wisselende soep. Deze zijn ter plekke te bestellen en mee te nemen.
Ook slaan we de zoetliefhebber niet over met oa een heerlijke bosbessen muffin die je mee kunt nemen.Maak het compleet met een cappuccino of een heerlijke glühwein.

Naast de lunch kun je ook diner bij ons afhalen. Je kunt onze afhaal kaart alvast hier bekijken.  Bestellingen kunnen in onze bestellink worden doorgegeven op de dag dat je het komt afhalen. 

Als je verblijft op Buitenplaats Beekhuizen kun je de bestelling ook online plaatsen binnen "Mijn Omgeving". De bestelling kun je bij ons restaurant afhalen op de aangegeven tijd.

Mocht je niet op het park verblijven dan kun je op de dag dat je komt afhalen online bestellen via deze link. We zorgen dat het op jullie aangegeven tijdstip bij ons klaar staat. Zo kun je ook thuis heerlijk genieten van een heerlijk WOODZ diner. 

Voor vragen  over bestellingen reserveringen zijn wij woensdag tot met zondag vanaf 13.00 uur telefonisch bereikbaar op telefoonnummer +31 (0)26 2020365 (optie 1).
 

KERST 2020

We hebben een heerlijk menu samengesteld. Het menu kun je hier bekijken.  We weten momenteel niet of we geopend kunnen zijn om ter plekke te dineren. Mocht dat niet zo zijn, hebben we sowieso de mogelijkheid voor afhalen voor de gasten die verblijven bij Buitenplaats Beekhuizen.Mocht je ter plekke komen dineren, dan hebben we een shift om 16.00 uur en om 19.00 uur. Dan word je ontvangen met een lekker drankje en completeert een amuse jullie kerstmenu.
 

Eten & drinken bij Buitenplaats Beekhuizen

Ons eigen restaurant WOODZ biedt koffie, lunch, borrel en diner. Binnen is het knus zitten in het speciaal voor ons ontworpen 'drop box' restaurant. Geïnspireerd door de sfeer van food festivals is een permanent restaurant ontstaan met een pop-up sfeer (design: Food Truck Company). Stoer metaal van gebruikte zeecontainers zorgen samen met chipwood voor een fris geheel. Buiten neem je plaats op het fraaie, overdekte terras met heaters bij de tafels of zit je met je voeten in het gras op de picknickbanken van Weltevree.
 

Restaurants in de omgeving (momenteel gesloten i.v.m. de horeca-sluiting sinds 13 oktober 2020)

Kom je overnachten maar is WOODZ gesloten? We kunnen meerdere fijne restaurants in de buurt aanbevelen! Zijn jullie met een groep, dan kan WOODZ in overleg exclusief voor jullie open gaan. Mail voor groepsaanvragen naar: woodz@buitenplaatsbeekhuizen.nl.

Actuele openingstijden

Restaurant Woodz
Vandaag Gesloten
28-nov. Gesloten
29-nov. Gesloten
30-nov. Gesloten
01-dec. Gesloten
02-dec. Gesloten
03-dec. Gesloten

Onze openingstijden variëren met de seizoenen.
Bekijk hier alle openingstijden van het hele jaar.

Menukaart

Onze kaart is stoer, eerlijk en vers. Bekijk hier het menu en de drankenkaart en kom gauw een keer bij ons eten! Bekijk ook onze aparte wijnkaart.

Reserveren

Voor reserveringen binnen 48 uur van te voren bel je met 026-2020365 (optie 1).
Reserveer je eerder dan kun je ons ook mailen op woodz@buitenplaatsbeekhuizen.nl (vermeld bij je reservering de datum, tijd en je mobiele nummer).
Buitenplaats Beekhuizen Exploitatie B.V.
Lekker eten & drinken tijdens je verblijf op Buitenplaats Beekhuizen of Boutique Hotel Beekhuizen? Kom naar restaurant WOODZ! Phone: +31 (0)26 20 20 365 Email: info@buitenplaatsbeekhuizen.nl
Bovenallee 1
Velp
Gelderland 6881AJ Nederland
Rated 4.5/5 based on 47 customer reviews
FB Instagram