Pasen op Buitenplaats Beekhuizen – vier je de Paasdagen bij ons?

Vrolijk Pasen – 29 maart tot 2 april

Pasen valt dit jaar samen met de traditionele seizoensopening. Al onze accommodaties zijn dan weer geopend voor onze gasten. En is het niet nog leuker om eieren te zoeken in het bos dan in je eigen achtertuin?

Er zijn nog een aantal accommodaties vrij. Tijdens het Paasweekend geldt een minimaal verblijf van 2 nachten voor de Pods en 3 nachten voor de Lodgetenten. Boek snel!

Activiteiten tijdens de Paasdagen

Op zaterdag 31 maart van 10:30 tot 12:30 uur kunnen de kinderen mooie paascreaties maken in de verblijfstent met onze collega Liesbeth. Ouders zijn hierbij ook van harte welkom. Deelname per kind is € 1,50. Opgeven kan via onze receptie per e-mail: info@buitenplaatsbeekhuizen.nl

Maandag 2 april organiseren wij om 10:30 uur de Lentekriebeltocht met onze collega Liesbeth. Een tocht voor jong en oud waarbij de nadruk ligt op alles wat je tijdens de lente kunt ontdekken in Nationaal Park Veluwezoom. Deze activiteit duurt ongeveer 2 uur. Deelname kost 2,50 per volwassene en 1,50 per kind.

Paaseieren zoeken?
Op zondag  1 april kun je tussen 10:30 en 11:00 met de kinderen paaseieren komen zoeken bij Restaurant WOODZ. Meld je aan in het restaurant, hier ontvang je een paaseieren zakje om alles te verzamelen. Om 10:30 wordt het officiële startsein gegeven en mogen de kinderen gaan zoeken. Een uitstekend moment om neer te strijken op het terras van WOODZ wat lekkers te bestellen en te genieten van de speurkunsten van de kids.

Paasontbijt

Bij 1e en 2e Paasdag hoort natuurlijk ook een overheerlijk Paasontbijt. Boek voor tijdens je verblijf ontbijt bij en laat dit bij je accommodatie bezorgen tussen 08:30 en 09:00 of tussen 09:30 en 10:00. Het ontbijt kost € 14,50 p.p. voor volwassenen en € 9,50 p.p. voor kinderen. Regel je het ontbijt zelf maar maken warme broodjes je onbijttafel af? Reserveer dan onze broodjesservice, € 3,25 p.p (voor 3 lekkere broodjes).