Vakantiehuisje met hottub

Als je op zoek bent naar een unieke locatie om te overnachten in een vakantiehuisje met een hottub, dan zit je bij Buitenplaats Beekhuizen goed! Wij hebben enkele prachtige natuurhuisjes met een naastgelegen hottub, waarin je heerlijk geniet en één wordt met de groene en bosrijke omgeving.


Onze vakantiehuisjes met hottub

Bij Buitenplaats Beekhuizen zijn er twee accommodaties beschikbaar voor een overnachting met hottub, dit zijn de lodgetent - wellness en de lodgetent XL - wellness. Beide lodgetenten beschikken over een heuse privé DutchTub LoveSeat. In deze 2-persoons hottub kun je heerlijk genieten van de bosrijke omgeving terwijl je relaxt in het warme water. Onze lodgetent - wellness is geschikt voor een overnachting met hottub voor vier personen  en onze lodgetent XL - wellness biedt ruimte voor maar liefst zeven personen. XL lodgetenten 205 en 401 beschikken over een Kirami Tiny Hottub voor twee personen. XL lodgetent 106 beschikt over een Dutchtub LoveSeat voor twee personen. Heb je hier een bepaalde voorkeur in? Maak dan gebruik van onze voorkeurboeking, zodat wij ons best kunnen doen om je voor jouw overnachting met hottub in je favoriete verblijf te plaatsen.

Boek jouw overnachting met hottub 


Heerlijk eten tijdens jouw overnachting

Kom je bij ons overnachten in een huisje met hottub? Dan hebben we goed nieuws! Op ons terrein bevindt zich restaurant WOODZ, waar je terecht kunt met grote én kleine trek. Restaurant WOODZ is een knus en hip restaurant op Buitenplaats Beekhuizen te midden van Nationaal Park Veluwezoom, dat helemaal opgaat in de omgeving. WOODZ is geïnspireerd door de sfeer van food festivals: er is een permanent restaurant gemaakt met behoud van de gezellige pop-up sfeer. Kom hier op adem en geniet van de prachtige natuur.

Ontdek restaurant WOODZ
 

Boek jouw overnachting met hottub

Voel je de ontspanning al? Boek dan jouw overnachting in een huisje met hottub bij Buitenplaats Beekhuizen en beslis zelf hoe jij wellness, luxe en natuur combineert. Buitenplaats Beekhuizen heet je van harte welkom! Heb je nog vragen over onze vakantiehuisjes met hottub of andere vragen met betrekking op Buitenplaats Beekhuizen? Stel ze gerust via e-mail (info@buitenplaatsbeekhuizen.nl) of telefoon (+31 (0)26 20 20 365).

Boek jouw overnachting met hottub
Buitenplaats Beekhuizen Exploitatie B.V.
Wil je overnachten in een prachtig huisje met hottub in het midden van de natuur? Bekijk alle accommodaties bij Buitenplaats Beekhuizen en boek jouw verblijf! Phone: +31 (0)26 20 20 365 Email: info@buitenplaatsbeekhuizen.nl
Bovenallee 1
Velp
Gelderland 6881AJ Nederland
Rated 4.5/5 based on 47 customer reviews
FB Instagram