Veluwe Scooter Arrangement - Januari & Februari 2023

vanaf
€ 292,50 voor 2 nachten

 • geldig van 9 janari t/m 17 februari 2022
 • 2 overnachtingen in een accommodatie naar keuze (m.u.v. de Forest Cabin)
 • Aankomst op maandag of woensdag
 • opgemaakte bedden, badlinnen en Wifi is bij de prijs inbegrepen
 • inclusief huur van een Veluwe Scooter in Arnhem om gedurende drie uur één van de drie prachtige routes te gaan ontdekken
 • koffie of thee met verse appeltaart bij restaurant WOODZ om vooraf of na de tocht van te genieten
 • gratis Route.nl boekje met routes vanaf Buitenplaats Beekhuizen en door de rest van Nederland

Buitenplaats Beekhuizen biedt een Veluwe Scooter arrangement zodat je Nationaal Park Veluwezoom op de scooter kunt verkennen!
In dit natuurgebied kijk je je ogen uit tijdens het maken van een prachtige tocht. Bij Buitenplaats Beekhuizen overnacht je midden in dit gebied.

Ons favoriet is de Elsbergroute, hiermee verken je de mooie omgeving rondom ons park. Je gaat langs Kasteel Rosendael, de Emmapiramide en verken je de mooie posbank met wildspotpunten.

LET OP:
- een rijbewijs is noodzakelijk
- dit arrangement is alleen te gebruiken met kinderen ouder dan 5 jaar
- bij kinderen van 5 t/m 7 jaar is een kinderrugsteuning verplicht bij de Ouder-en kindscooter (maximale gewicht 120 kg). Een extra bedrag van €3,50 wordt hiervoor in rekening gebracht
- een verzekering die kosten van eventuele schade zullen dekken is inbegrepen
- een receptionist neemt contact met je op om een datum en je gewenste tijdslot te reserveren. Beschikbare tijdsloten van 10:00 uur – 13:00 uur of van 14:00 – 17:00
- in september is de Veluwe Scooter huur iedere dag mogelijk
- de Veluwe Scooter moet in Arnhem worden opgehaald, alwaar je uitleg krijgt over het gebruik van de scooter. Daarnaast kun je dan kiezen uit drie vaste routes (van deze routes mag niet worden afgeweken).

Voorafgaand of na de tour op de Veluwe Scooter schuif je heerlijk bij WOODZ aan voor een kopje koffie of thee met overheerlijk appelgebak van DROOM! Elst.  

Extra's
Vind je drie uur op de Veluwe Scooter niet genoeg om deze schitterende omgeving te bekijken? Een leuke fiets- en wandelkaart van de omgeving met highlights is te verkrijgen bij onze receptie. Deze kaart zit ook in de goed gevulde Picknicktassen van restaurant WOODZ. Bestel deze bij het restaurant en geniet onderweg van je verse luxe belegde sandwich, gezond stuk fruit, koud drankje en candy bar. 

Na een actieve dag kun je heerlijk bijkomen op je veranda. Extra fijn is het om ‘s middags of ‘s avonds na terugkomst te bubbelen in de hot tub, gestookt op hout. Deze reserveer je via onze receptie.  Daarnaast kun je een interessante excursie van Natuurmonumenten erbij boeken.

Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op zodat wij je verder kunnen helpen!

Fietsarrangement Veluwe - Maart 2023

vanaf
€ 238,50 voor 2 nachten

 • geldig van 6 maart t/m 29 maart 2023
 • 2 overnachtingen in een Luxe Pod of Superior Pod (aankomst op zondag, maandag, dinsdag of woensdag)
 • Voor 1 dag een huurfiets p.p. (dag wordt afhankelijk van beschikbaarheid bepaald). 
 • Opgemaakte bedden, badlinnen en Wifi is bij de prijs inbegrepen
 • Gratis fietsroute magazine van Route.nl met routes vanaf Buitenplaats Beekhuizen en door de rest van Nederland
Buitenplaats Beekhuizen biedt een speciaal fietsarrangement zodat je de gehele omgeving leert kennen!
Dus maak nu snel een boeking via onze website en vermeld daarbij de opmerking ‘fietsarrangement’.

Vakantie met de fiets
Ben je van plan om op vakantie te gaan met de fiets in Nederland? Nationaal Park Veluwezoom is een echte aanrader voor een fietsarrangement. In dit natuurgebied kijk je je ogen uit tijdens het maken van een prachtige tocht. Bij Buitenplaats Beekhuizen overnacht je midden in dit gebied zodat je direct vanuit je accommodatie de mooiste routes kunt fietsen.

Vanaf de Buitenplaats kun je verschillende mooie en interessante routes fietsen, bijvoorbeeld door Nationaal Park Veluwezoom, langs de Ijssel, of het gebied rondom Arnhem en de historie van WOII.  Je kunt dus elke dag genieten van een andere omgeving.
Heb je geen eigen fiets? Of heb je niet de mogelijkheid om je fiets te vervoeren? Huur dan een fiets bij Buitenplaats Beekhuizen of bij onze partner Veluwe Actief. Er zijn via onze partner zelfs e-bikes te huur. Dan kan iedereen mee op avontuur tijdens de vakantie op de fiets. Wil je je elektrische fiets opladen dan kan dat natuurlijk ook.

Een leuke fiets- en wandelkaart van de omgeving met highlights is te verkrijgen bij onze receptie. Deze kaart zit ook in de goed gevulde Picknicktassen van restaurant WOODZ. Bestel deze bij het restaurant en geniet onderweg van je verse luxe belegde sandwich, gezond stuk fruit, koud drankje en candy bar. 

Overige faciliteiten
Na een actieve dag op de fiets kun je heerlijk bijkomen op je veranda. Extra fijn is het om ‘s middags of ‘s avonds na terugkomst te bubbelen in de hot tub, gestookt op hout. Deze reserveer je via onze receptie.  Daarnaast kun je een interessante excursie van Natuurmonumenten erbij boeken.
Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op zodat wij je verder kunnen helpen!
Buitenplaats Beekhuizen Exploitatie B.V.
Phone: +31 (0)26 20 20 365 Email: info@buitenplaatsbeekhuizen.nl
Bovenallee 1
Velp
Gelderland 6881AJ Nederland
Rated 4.5/5 based on 47 customer reviews
FB Instagram