De Buitenplaats ontwaakt ! – Open Middag – zondag 18 maart 12:00 – 17:00 uur

De Buitenplaats ontwaakt!
Open middag op zondag 18 maart van 12:00 uur tot 17:00 uur

Buitenplaats Beekhuizen ontwaakt! Dat is de titel van de open middag op zondag 18 maart.

We laten de nieuwste aanwinsten zien voor het vakantieseizoen 2018, restaurant WOODZ presenteert haar nieuwe kaart. Daarnaast stellen wij ook de buren van Buitenplaats Beekhuizen aan je voor. Wat is er allemaal te doen op en rond Buitenplaats Beekhuizen en in Nationaal Park Veluwezoom.

Nieuw op Buitenplaats Beekhuizen

Er zijn een aantal luxe Lodgetenten toegevoegd en ook nieuw zijn de Kook Pod en Flexwerk Pod.

Kook Pod

De Kook Pod is bedoelt als aanvulling op een verblijf in een van onze Pods, tegen een kleine betaling krijg je pannen en een sleutel van de Kook Pod, zodat je daar de ruimte en een gaskookplaat hebt om uitgebreid te kokkerellen. De Kook Pod vind je op veld 2 en is aanstaande zondag voor het eerst te bewonderen.

Flexwerk Pod

Onze Flexwerk Pod is de ideale plek om in rust te kunnen werken, een originele plek voor een vergadering voor maximaal 4 man of fijn als praktijkruimte op locatie. We bieden de Flexwerk Pod aan voor een dagdeel of hele dag en zelfs meerdaagse huur behoort tot de mogelijkheden.
Wissel je werk af met een wandeling door de prachtige Beekhuizense Bossen én lunch of diner bij WOODZ.  Ook de Flexwerk Pod is voor het eerst te zien op 18 maart en bevindt zich aan het begin van veld 2.

Verblijfstent

In de vakanties en weekenden kun je vanaf nu leuk spelletjes spelen of meedoen aan een activiteit in onze verblijfstent.
De verblijfstent is  doordeweeks en in de avonden ook te huur als ruimte voor een groot gezelschap of een zakelijk samenzijn (tot 36 personen).

Verder wordt ons winkelassortiment uitgebreid met Buitenplaats Basics, zo kun je voor extra koffiecups of een kaart van de regio bij ons
terecht op de vernieuwde receptie

Restaurant WOODZ

Kom ontdekken wat WOODZ allemaal te bieden heeft! Terwijl onze chef je een voorproefje uit onze keuken geeft, informeren we je graag over de mogelijkheden voor een lunch, borrel, diner, barbecue, feest, bruiloft, workshop of zakelijk evenement.

WOODZ maakt met veel plezier, op basis van je persoonlijke wensen, een vrijblijvend voorstel voor een fantastisch verblijf op onze unieke locatie.

De buren van Buitenplaats Beekhuizen

Actief bezig zijn, ontspanning, natuur en cultuur, hier komt alles samen…de buren van Buitenplaats Beekhuizen stellen zich voor;

 • Veluwe Actief Oversteegen is het adres voor bijzondere activiteiten op en rond de Posbank en in Nationaal Park Veluwezoom.
  Tussen 12:00 en 13:00 organiseren zij op veld 3 een boogschietactiviteit. Hierna kun je voor meer informatie en het bekijken van de huurfietsen en Veluwescooter een kijkje nemen bij Lodgetent 107

 

 • De Yogatuin Rheden biedt regelmatig speciale lessen aan in haar eigen tuin(huis) of op aanvraag, zo kun je ook tijdens je vakantie je Yoga blijven beoefenen of juist kennismaken!
  In Lodgetent 115 kun je tijdens de Open Middag diverse manieren van yoga meemaken. Vanaf 13:30 kun je elk uur meedoen aan een Yoga workshop van 25 minuten.

 

 • Wonderwol biedt op donderdag 29 maart, woensdag 18 april
  vrijdag 18 mei en zaterdag 30 juni de mogelijkheid om een prachtige dromenvanger te maken in een inspiratievolle omgeving. De dag is volledig verzorgd met lunch en koffie en thee. Meer info hierover vind je Luxe Pod 114.
  Ook kan Krista je meer vertellen over het Geologisch museum in Velp, erg leuk voor kinderen!

 

 • Ook Natuurmonumenten is aanwezig tijdens de ‘Buitenplaats ontwaakt’ op zondag 18 maart tussen 12:00 en 17:00 uur.
  Zoek ze op in Lodgetent 102. Hier worden de mooiste beelden van de Veluwezoom vertoond, bekijk je vondsten uit de bossen rondom Buitenplaats Beekhuizen en kun je zelfs mee op mini-excursie!

 

 • Ontspannen, dat gaat al van nature op de Buitenplaats. Nog meer genieten? In samenwerking met Massagepraktijk Rozendaal kun je gebruik maken van massages bij Muriel in de praktijk of in je eigen vakantieverblijf!
  Tijdens de open middag geeft Muriel korte stoel, hand, arm of magneetmassages in Superior Pod 112.

 

 • Verlang jij soms ook terug naar de grandeur uit vervlogen tijden? Op Kasteel Rosendael (onderdeel van Geldersch Landschap & Kasteelen) is deze nog springlevend! Tijdens de Open Middag wordt een tipje van de sluier opgelicht van al het moois dat het park en Kasteel bieden in Superior Pod 109.

Zet 18 maart alvast in je agenda en houd deze pagina of het evenement op facebook in de gaten voor meer informatie over het programma!