Midweek met je kindje midden in de natuur

Ben je van plan om samen met je dreumes of peuter een midweek ertussenuit te gaan in Nederland? En houd je van natuur in combinatie met leuke dingen voor je kind? Nationaal Park Veluwezoom is een echte aanrader om dit met elkaar te combineren. Bij Buitenplaats Beekhuizen overnacht je midden in dit gebied zodat je direct vanuit je accommodatie de mooiste korte en langere routes kunt wandelen. En gedurende je verblijf genieten jullie van een heerlijke dag bij een dierentuin of (kinder)museum, heerlijk toch?

In de natuur met je dreumes of peuter

Buitenplaats Beekhuizen biedt een speciaal ‘dreumes/peuter arrangement’ voor 2 personen en 1 kindje t/m 3 jaar voor een ontspannen midweek in het laagseizoen waarbij je profiteert van ons extra lage tarief:

  • 4 overnachtingen in een Luxe Pod (aankomst op maandag)
  • mét badkamer, kitchenette en elektrische verwarming
  • opgemaakte bedden, badlinnen en Wifi bij de prijs inbegrepen
  • gratis wandelroutes met start- en eindpunt Buitenplaats Beekhuizen
  • 1 dag toegang tot Burgers’ Zoo of het Nederlands Openluchtmuseum
  • neem je eigen kinderbedje en -stoel mee of boek dit erbij voor € 20,50 per verblijf 
  • beschikbaar in de periode van 1 november 2018 tot 1 april 2019 (m.u.v. schoolvakanties en feestdagen)

De prijs voor dit arrangement bedraagt € 285,00 in totaal, wanneer je dit nog boekt in 2018. Dus maak nu snel een midweekboeking door te mailen naar info@buitenplaatsbeekhuizen.nl. En vermeld daarbij de opmerking ‘dreumes/peuter arrangement’.

Restaurants en kookfaciliteiten

Restaurant WOODZ is in het laagseizoen alleen geopend van vrijdag t/m zondag, maar er zijn echt hele leuke alternatieven in de directe omgeving voor álle dagen van de week! Onze receptie informeert je graag over de mogelijkheden. Je kunt natuurlijk ook zelf koken door gebruik te maken van onze nieuwste faciliteit: de Kookpod. Voor een bescheiden bedrag huur je een pannenset en maak je hierin zelf je eigen maaltijd klaar.

Overige faciliteiten

Na een actieve dag buiten ‘s middags of ‘s avonds heerlijk genieten in warm water onder de sterrenhemel? Boek hiervoor de hot tub op het terrein van Buitenplaats Beekhuizen, gestookt op hout. Deze reserveer je eenvoudig via onze receptie.

Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op zodat wij je verder kunnen helpen!