Ontbijtmedewerker (8-16 uur, uren in overleg)

Restaurant WOODZ op Buitenplaats Beekhuizen in Velp is op zoek naar een enthousiaste ontbijtmedewerker die gaat voor een glimlach bij elke gast (8 – 16 uur, uren in overleg)

In april 2022 bestond Buitenplaats Beekhuizen 6 jaar! Ook in deze tijd zitten wij niet stil en bruisen van de avontuurlijke ideeën. Bij ons komen veel (inter)nationale gasten om te genieten van een ontspannen verblijf in één van onze Lodgetenten, Pods of Forest Cabins of kan men terecht voor een bezoek aan ons Restaurant WOODZ.
 
Restaurant WOODZ ligt in een knusse setting waarbij het onze gasten aan niks ontbreekt. Jij tovert een lach op het gezicht van onze bezoekers bij het rondbrengen van de ontbijtjes naar de accommodaties, het uitdelen van de broodjes die worden afgehaald of tijdens het opvangen van onze gasten voor een heerlijk ontbijtbuffet. De ontbijtbezorg- en broodjesservice vindt vooral in de weekenden en vakanties plaats. Binnen hebben wij plek voor 25 gasten en met het terras komen daar nog eens 100 plekken bij. Daarnaast vinden er jaarrond verschillende vergaderingen en bruiloften bij ons plaats waarvoor een ontbijtje nodig is. Ook het voorbereiden van het ontbijt, lichte schoonmaakwerkzaamheden, het klaarzetten van het restaurant voor het ochtendteam en bevoorrading horen erbij om onze gasten een aangenaam bezoek te bieden.
 
Je bent representatief, je bent een vroege vogel (net zoals wij veel vogels op het park hebben!), kan goed zelfstandig werken, wordt flexibel ingezet en werken in het weekend en op feestdagen is geen bezwaar. De uren die je werkt zijn in overleg en worden uitbetaald conform de CAO Recreatie. Een vakopleiding en/of diploma SVH Sociale Hygiëne is een pré. In het hoogseizoen en de vakantieperiodes zal je vanzelfsprekend meer uren draaien dan in het laagseizoen.
 
Ben je enthousiast geworden, je houdt ervan om vroeg in de veren te zijn en lijkt het je leuk om deel uit te maken van een energiek team op een altijd dynamische werkplek? Stuur dan je sollicitatie naar hrm@buitenplaatsbeekhuizen.nl t.a.v. Louis Bos.

 
Buitenplaats Beekhuizen Exploitatie B.V.
Phone: +31 (0)26 20 20 365 Email: info@buitenplaatsbeekhuizen.nl
Bovenallee 1
Velp
Gelderland 6881AJ Nederland
Rated 4.5/5 based on 47 customer reviews
FB Instagram