Activiteiten in de maanden november en december 2018

Verblijf op Buitenplaats Beekhuizen, midden in Nationaal Park Veluwezoom, in de maanden november en december, geniet van alles dat er bij ons én in de omgeving te doen is!

Activiteiten op het park

  • Zaterdag 8 december – Lampion knutselen – 15:00 tot 16:30 uur (€ 5,00 incl. materiaalkosten)
    Aansluitend de lampionoptocht tussen 17:00 tot 18:30 uur
  • Zondag 23 december – Wilde Winterwandeling – 10:30 tot 12:00 uur
  • Vrijdag 28 december – Eindejaarsknutselochtend – 10:30 tot 12:00 uur

Op bovenstaande ochtenden zijn er activiteiten met onze collega Liesbeth. Liesbeth gaat tijdens de knutselochtenden leuke dingen maken met kids van natuurlijke materialen. Tijdens de wandelingen gaat zij met jullie een wandeling maken op en rondom Buitenplaats Beekhuizen. Speuren door onze bossen en de omgeving.

Opgeven kan bij de receptie!

Kosten € 2,50 per kind, € 3,50 per volwassene.
(Geen gast van het park ? Kinderen € 3,50 – volwassene € 4,50).

Excursies Natuurmonumenten

In 2018 bieden wij in samenwerking met Natuurmonumenten weer verschillende excursies aan met vertrek bij Buitenplaats Beekhuizen. Onderstaande excursies zijn exclusief bij ons te boeken via onze receptie, klik op de link voor meer informatie over prijzen etc.

  • Zaterdag 24 november: Uilen op Beekhuizen – 20:00 tot 22:00 uur

Excursie Natuurmonumenten

 

Activiteiten in de omgeving

In de omgeving van Buitenplaats Beekhuizen is van alles te doen en te zien in november.  Zie onderstaand overzicht:

Arnhem 

Burgers’ Zoo – Kindercollege – 21 november – ‘Huisdieren en hun familieleden in de natuur’
De teckel, de kater, het konijn… ze hebben allemaal familieleden die niet als huisdier, maar als wilddier leven. Waarin lijken deze dieren op hun familieleden? Spinnen tijgers ook, en is een capybara net zo aaibaar als een cavia?

Lees meer

Rheden

1e Posbank Kerstwandeling – zaterdag 22 december – Start tussen 14:00 en 17:00 uur
Te voet over het mooiste stukje Veluwezoom, van het Posbankpaviljoen naar de Rhedense schaapskooi. In anderhalf uur loop je midden in de natuur langs een vijftal taferelen die op het Kerstverhaal betrekking hebben. Op een heel originele manier wordt het kerstverhaal aan je voorgesteld. Herders leiden je langs voordrachten, toneelspel, zang en dans. De wandeling eindigt bij de schaapskooi, waar je onder het genot van glühwein of limonade nog even lekker kan nagenieten van de wandelervaring. Deze middag zal je dan ook een ongekend kerstgevoel geven. Niet per se in religieuze zin, maar wel in de sfeer van het universele verhaal over hoop en liefde. Bussen brengen je vanaf de parkeerplaats van het bezoekerscentrum Veluwezoom naar het startpunt van de wandeling.

Lees meer

 

Duiven

Kerstshow Intratuin – vanaf 7 oktober dagelijks geopend vanaf 9:00 uur. 
De periode dat het vroeg begint te schemeren, de kaarsjes branden en we tijd maken om samen te zijn met vrienden en familie. Bij Intratuin begrijpen ze als geen ander wat kerst met en voor mensen doet. Om alvast in de stemming te komen, te inspireren en bruikbare ideetjes te geven voor de feestdagen toveren zij ieder jaar de winkels om tot een sprookjesachtige kerstshow.

Lees meer

 

Apeldoorn

Betoverende Buitenfair – 14 tot en met 18 november – Paleis Het Loo Apeldoorn
Spirit of Winter, de warmste winterfair van het land! Heerlijk wintershoppen en inspiratie op doen voor de feestdagen bij onze specialisten, smaakmakers en trendsetters in de lanen van Het Loo!

In de met duizenden lichtjes verlichte lanen tonen ruim 150 specialisten het beste van wat ze in huis hebben. Smaakmakers met culinaire verrassingen, sfeermakers met trendy huis- en tuinverfraaiers, trendsetters met “fashion musthaves”, van eigen ontwerp tot ‘handmade’ en nog veel meer…
Flaneer over het Koninklijke Stallen plein, maak een praatje met Butler Paul over ‘hoe heurt ’t eigenlijk’ of pak een terrasje bij de fashionshow. Doe mee in de Hofkeuken met een ‘live’ cooking sessie of kijk de kunst af bij Sanfleur’s Bloem & Groen demo….

Lees meer 

 

Oosterhuizen

Winterfair Oosterhuizen – Zaterdag 24 november – 12:00 tot 19:00 uur
Zaterdag 24 november 2018 is er de jaarlijkse Winterfair in Oosterhuizen. Gezellige kraampjes, optredens en livemuziek zorgen voor een fantastische sfeer. Een zeer gevarieerd aanbod aan winterse artikelen. Optredens van The Christmas Singers, vuurkorven en winterse lekkertjes. Proef de unieke sfeer in het gezellige dorpje Oosterhuizen!

Lees meer

Houd jij van glamping en slaap je graag in een Lodgetent of Pod? Boek dan snel bij ons!