Museumweek van 9 tot 15 april – 15% korting op je overnachting bij Buitenplaats Beekhuizen

Buitenplaats Beekhuizen ligt midden in de natuur van Nationaal Park Veluwezoom. De Veluwezoom is echter ook een cultuurrijk gebied. Omdat we onze partners in de omgeving veel museumbezoek toewensen tijdens de Museumweek maken wij een combinatie van bezoek en overnachting wel heel aantrekkelijk.

Korting tijdens de Nationale Museumweek

Bij verblijf tijdens de Museumweek tussen 8 en 15 april ontvang je 15% korting (op de kale huur) op je accommodatie.* Boek nu en verblijf bijvoorbeeld in een van onze comfortabele Pods of verblijf met vrienden in één van onze ruime Lodgetenten.

De Nationale Museumweek deelnemers

Thema van de Museumweek is ‘ontdek samen ons echte ‘goud”. #OnsEchteGoud
Deelnemende musea in de omgeving zijn;

Rozendaal:

Kasteel Rosendael; Onze buren sluiten zich ook aan bij de Museumweek. Kasteel Rosendael heeft ook een prachtige tuin, met de beroemde bedriegertjes en een gezellig theehuis.

Arnhem:

Nederlands Watermuseum ; een écht doe-museum!
Huis Zypendaal; een prachtige Buitenplaats midden in Arnhem
Museum Bronbeek; dit museum vertelt alles over het koloniale verleden van Nederland in Nederlands-Indië
Nederlands Openluchtmuseum; dit is een echte must-do, ontdek de levende geschiedenis van vele bijzondere gebouwen in Nederland.

Doesburg:

Lalique; Dit internationale museum over René Lalique, toont zijn prachtige ontwerpen in het pittoreske Hanzestadje Doesburg, hoe dan ook een bezoek waard…

Oosterbeek:

Airborn museum Hartenstein; hier beleef je de beroemde Slag om Arnhem op boeiende wijze!

Zutphen:

Musea Zutphen; in het Hof van Heeckeren vind je het Stedelijk Museum Zupthen en Museum Henriette Polak

Zevenaar:

Liemers Museum; In het Liemers museum vind je de verhalen van de Liemers en haar bewoners, van mammoetbotten tot moderne kunst.

Otterlo:

Kröller-Müller Museum; een van Nederlands bekendste kunstverzamelingen op een bijzondere plek in Nationaal Park Hoge Veluwe

Gorssel:

Museum MORE; het grootste museum voor Modern Realisme met meer dan 200 werken

Deventer:

Speelgoedmuseum Deventer; Je bent nooit te oud om van speelgoed te genieten, daarom vind je in 2 prachtige middeleeuwse panden,de grootste speelgoedcollectie van Nederland (13.000 objecten!)

Apeldoorn:

CODA; Het CODA museum heeft uiteenlopende tentoonstellingen van internationale en regionale kunstenaars!
Paleis het Loo; Hoewel het Paleis zelf momenteel wordt gerestaureerd zijn de tuinen, stallen, restaurant en museumwinkel wel geopend, en ook daar is voldoende te bekijken en beleven.

*geldig op nieuwe boekingen, gemaakt tussen 7 En 14 april.