Luxe vakantiehuisjes Veluwe

Wil je graag op vakantie in een luxe vakantiehuisje in de prachtige natuur? Bij Buitenplaats Beekhuizen kun je luxe vakantiehuisjes huren op de Veluwe. Zoek de rust en ontspanning op, waar je al zo lang aan toe was! Elk luxe vakantiehuisje op de Veluwe biedt de mogelijkheid tot vrijheid en privacy wanneer dit gewenst is. Start de dag rustig op met een kopje koffie op de veranda van de luxe vakantiehuisjes of maak een wandeling door de Veluwe.

Bekijk onze overnachtingsmogelijkheden 


Overnachten in één van de luxe vakantiehuisjes Veluwe

Kom overnachten in één van onze luxe vakantiehuisjes op de Veluwe. Wij zorgen ervoor dat je het ultieme kampeergevoel beleeft, gecombineerd met alle luxe die de vakantiehuisjes bevatten. Alle luxe vakantiehuisjes zijn voorzien van eigen sanitair en een comfortabele zithoek. Op zoek naar een huisje om samen met het gezin eropuit te gaan? Bekijk dan onze Lodgetent. 
 
Wil je er tijdens je verblijf op de Veluwe even lekker op uit in de omgeving? Er zijn verschillende sportieve mogelijkheden zoals hardlopen, trailrunning, wellness, yoga of tennis. Zo ben je heerlijk sportief bezig tijdens je verblijf in jouw luxe vakantiehuisje op de Veluwe. Pak je het liever wat rustiger aan? Maak een wandel- of fietstocht door Nationaal Park Veluwezoom en ontdek de mooiste plekjes. Benieuwd naar de activiteiten in de buurt?


Bekijk alle activiteiten 


Prachtige omgeving bij de luxe vakantiehuisjes Veluwe

De Veluwe, wie kent het niet? In de omgeving van de luxe vakantiehuisjes op de Veluwe ligt een prachtig aaneengesloten natuurgebied genaamd Nationaal Park Veluwezoom. Dit park telt ruim 5.000 hectare en is onderdeel van de Veluwe. Je vindt hier ongerepte natuur met bossen, zandverstuivingen, landgoederen en heidevelden. Een waar prachtplaatje om naar te kijken. Kenmerkend voor Veluwezoom is het reliëf; nergens anders op de Veluwe vind je zoveel heuvels en heb je zo’n mooi uitzicht. Wanneer je op de Posbank staat heb je bij mooi weer zelfs uitzicht tot in Duitsland. Als je een luxe vakantiehuisje op de Veluwe huurt, raden wij je écht aan hierheen te gaan.

Kom meer te weten over Nationaal Park de Veluwezoom 
 

Boek een van de luxe vakantiehuisjes Veluwe

Door het ruime aanbod van luxe vakantiehuisjes op de Veluwe is er voor ieder wat wils. Nog meer luxe door middel van terras met duo schommelstoel en loungestoelen? Boek de Forest Cabin bij Buitenplaats Beekhuizen. Met z'n twee eropuit? Bekijk dan ook een onze Pod. Benieuwd naar alle mogelijkheden van luxe vakantiehuisjes op de Veluwe of heb je vragen met betrekking tot het huren van een huisje op de Veluwe? Stel deze dan gerust via e-mail (info@buitenplaatsbeekhuizen.nl) of telefoon (+31 (0)26 20 20 365) en ons vriendelijk personeel zal je verder helpen!


Boek direct jouw overnachting
Buitenplaats Beekhuizen Exploitatie B.V.
Ben je op zoek naar een luxe vakantiehuisje in de prachtige Veluwe? Bekijk de vakantiehuisjes bij Buitenplaats Beekhuizen en boek direct online! Phone: +31 (0)26 20 20 365 Email: info@buitenplaatsbeekhuizen.nl
Bovenallee 1
Velp
Gelderland 6881AJ Nederland
Rated 4.5/5 based on 47 customer reviews
FB Instagram