Activiteiten in de maand december 2018

Terug naar overzicht

Verblijf op Buitenplaats Beekhuizen, midden in Nationaal Park Veluwezoom, in de maand december, geniet van alles dat er bij ons én in de omgeving te doen is!

Activiteiten op het park

  • Vrijdag 28 december – Eindejaars knutselochtend – 10:30 tot 12:00 uur

Op bovenstaande ochtenden zijn er activiteiten met onze collega Liesbeth. Liesbeth gaat tijdens de knutselochtenden leuke dingen maken met kids van natuurlijke materialen. Tijdens de wandelingen gaat zij met jullie een wandeling maken op en rondom Buitenplaats Beekhuizen. Speuren door onze bossen en de omgeving.

Opgeven kan bij de receptie!

Kosten € 2,50 per kind, € 3,50 per volwassene.
(Geen gast van het park ? Kinderen € 3,50 – volwassene € 4,50).

Excursies Natuurmonumenten

In 2018 bieden wij in samenwerking met Natuurmonumenten weer verschillende excursies aan met vertrek bij Buitenplaats Beekhuizen. Onderstaande excursies zijn exclusief bij ons te boeken via onze receptie, klik op de link voor meer informatie over prijzen etc.

Excursie Natuurmonumenten

Activiteiten in de omgeving

In de omgeving van Buitenplaats Beekhuizen is van alles te doen en te zien in december.  Zie onderstaand overzicht:

Arnhem 
Burgers Zoo – Kerstvakantie: Pasar Malam

In de kerstvakantie organiseert Burgers Zoo weer de zeer populaire Pasar Malam in de Bush! Op deze Indische nachtmarkt kunnen gasten genieten van authentieke Indische gerechten in het Bush Restaurant, van tientallen stands met veelal tropische producten en van zang en dans op twee podia.

Vier Arnhem samen! – Kusbus – van 17 tot en met 26 december – vanaf 17:00 uur
Vanaf 17 december klinkt iedere avond vanaf 17:00 uur feestelijke live muziek bij het Kubus op het Gele Rijders Plein.

Winter Arnhem – van 18 december tot en met 6 januari – Dagelijks van 9:00 tot 21:00 uur
Deze winter staat de Arnhemse binnenstad garant voor sfeer en gezelligheid tijdens het jaarlijkse Winter Arnhem. Tot en met de eerste week van januari staat de binnenstad vol winterse evenementen en taferelen. Er zijn vele festiviteiten, voorstellingen en bijeenkomsten die in en rond de binnenstad

Planken Wambuis

Warm Welkom en verkoop geweien – Planken Wambuis – zondag 6 januari van 11:00 tot 15:00 uur
Breng samen met de boswachters een tottst uit op een mooi nieuw natuurjaar! Kom naar  de parkeerplaats Planken Wambuisweg 1a en drink een heerlijk warm kopje warme chocolademelk. Ook is er de mogelijkheid om afworpstangen te kopen.

Duiven

Kerstshow Intratuin – vanaf 7 oktober dagelijks geopend vanaf 9:00 uur. 
De periode dat het vroeg begint te schemeren, de kaarsjes branden en we tijd maken om samen te zijn met vrienden en familie. Bij Intratuin begrijpen ze als geen ander wat kerst met en voor mensen doet. Om alvast in de stemming te komen, te inspireren en bruikbare ideetjes te geven voor de feestdagen toveren zij ieder jaar de winkels om tot een sprookjesachtige kerstshow.

Lees meer

Houd jij van glamping en slaap je graag in een Lodgetent of Pod? Boek dan snel bij ons!

Activiteiten in de maand december 2018