Voor de hardloper onder ons is het absoluut de moeite waard om de Buitenplaats te bezoeken!

De volgende hardloopevenementen vinden in de directe omgeving plaats:

Daarnaast is het ook mogelijk om met onze altijd fanatieke maar vooral ook ontspannen hardlooppartners mee te hardlopen tijdens je verblijf op de Buitenplaats. Zo kun je optimaal (zonder te verdwalen) genieten van het gebied!

* Zevenheuvelenroute Veluwezoom - deze route is vrij te lopen! 
De Zevenheuvelenroute Veluwezoom is een goed gemarkeerde hardlooproute van 7,5 km. Binnenkort wordt nog een lus van 15km door de schitterende natuur van Nationaal Park Veluwezoom toegevoegd. Beide afstanden zijn ook achter elkaar te lopen waardoor je op een totaal van ongeveer 22km komt. De route is tot stand gekomen dankzij een bijdrage van de deelnemers aan de Zevenheuvelenloop in Nijmegen. Een route voor en door lopers, dus!
Lees meer


* 10E VELUWEZOOM TRAIL - VRIJDAG 21 T/M ZONDAG 23 JUNI 2019 - Rondje om Dieren
De Veluwezoomtrail is de eerste georganiseerde trail van Nederland in een van de mooiste gebieden van ons land. 2019 wordt een feestelijke jubileum editie. 20 juni 2010 was de editie op NL bodem, Jan Strijker is de grondlegger, toen nog met 81 deelnemers op de enige afstand, een 53 kilometer Ultra Trail. Een 2-daags Trailrun Festival op de Veluwe voor beginners en ervaren lopers en niet te vergeten onze CAIRN Stoere Kids Trails. Voor een ieder wat wils om van het grootste aaneengesloten natuurgebied van ons land te kunnen genieten. Hier vind je alles: heuvels, single tracks, heide, bos en vergezichten.
Lees meer