Hardlopen
Voor de hardlopers onder ons is het absoluut de moeite waard om de Buitenplaats te bezoeken! Er vinden voortdurend verschillende hardloopevenementen plaats in de directe omgeving plaats. Wil je net even iets anders dan is Bootcamp en outdoor training misschien iets voor je. Buitensportclub start elke zondag op de parkeerplaats van ons park voor een trailrunning! Kijk op de website https://www.lekkerbuiten.nu voor meer informatie en meld je aan!

Trailrunning
TrailXperience Veluwezoom staat voor “off-road” hardlopen in balans met de omgeving en jezelf vanuit flexibiliteit, souplesse en ontspanning met een sterke loophouding, krachtige ademhaling en milde focus.
Voor meer informatie klik hier

Ieder jaar wordt hier ook de Posbank Trail georganiseerd. 
De Posbanktrail voert je over uitdagend terrein, eeuwenoude singletracks rond en over de heide van het Rozendaalse Veld. Een 6 km 'Snuffeltrail' voor de beginnende hardloper die een Trail wil ervaren. De 13 km voor dát treedje hoger en de 23 km een absoluut sportieve uitdaging voor de ervaren trailrunner! Ook de kids kunnen meedoen. Zij kunnen deelnemen aan de Stoere Kids Trail. Bekijk hier de website www.posbanktrail.nl voor meer informatie. 

Bekijk onze activiteitenkalender voor alle actuele evenementen.

Buitenplaats Beekhuizen Exploitatie B.V.
Zowel hardlopen als trailrunning is mogelijk vanuit Buitenplaats Beekhuizen. Perfect voor actievelingen. Interesse? Plan direct je bezoek! Phone: +31 (0)26 20 20 365 Email: info@buitenplaatsbeekhuizen.nl
Bovenallee 1
Velp
Gelderland 6881AJ Nederland
Rated 4.5/5 based on 47 customer reviews
FB Instagram