Vakantie met de fiets

Ben je van plan om op vakantie te gaan met de fiets in Nederland? Nationaal Park Veluwezoom is een echte aanrader voor een fietsarrangement. In dit natuurgebied kijk je je ogen uit tijdens het maken van een prachtige tocht. Bij Buitenplaats Beekhuizen overnacht je midden in dit gebied zodat je direct vanuit je accommodatie de mooiste routes kunt fietsen.

Fietsarrangement Veluwe (geldig 1 april t/m 31 okt.)

Buitenplaats Beekhuizen biedt een speciaal midweek fietsarrangement zodat je de gehele omgeving leert kennen:

  • 4 overnachtingen in een Luxe Pod of Superior Pod (aankomst op maandag)
  • opgemaakte bedden, badlinnen en Wifi bij de prijs inbegrepen
  • Gratis fietsroute magazine van Route.nl met routes vanaf Buitenplaats Beekhuizen en door de rest van Nederland
  • Tegoed van €60 voor ons restaurant WOODZ o.b.v. 2 personen voor bijvb. een diner, lunch of koffie met taart

De vanaf prijs voor dit arrangement bedraagt € 148,76 p.p. (prijzen 2018 o.b.v. laagseizoenprijzen, excl. ontbijt). Dus maak nu snel een midweekboeking via onze boekingsmodule en vermeld daarbij de opmerking ‘fietsarrangement’.

Vanaf de Buitenplaats kun je verschillende mooie en interessante routes fietsen, bijvoorbeeld door Nationaal Park Veluwezoom, langs de Ijssel, of het gebied rondom Arnhem en de historie van WOII.  Je kunt dus elke dag genieten van een andere omgeving.

Heb je geen eigen fiets? Of heb je niet de mogelijkheid om je fiets te vervoeren? Huur dan een fiets bij Buitenplaats Beekhuizen via onze partner Veluwe Actief. Er zijn via onze partner zelfs e-bikes te huur. Dan kan iedereen mee op avontuur tijdens de vakantie op de fiets. Wil je je elektrische fiets opladen dan kan dat natuurlijk ook.

Overige faciliteiten

Na een actieve dag op de fiets kun je genieten van een hapje en een drankje bij restaurant WOODZ op het terrein van Buitenplaats Beekhuizen. Extra fijn is ‘s middags of ‘s avonds na terugkomst bubbelen in de hot tub, gestookt op hout. Deze reserveer je via onze receptie. Zin om lekker lang buiten te zitten op je veranda? De accommodatie beschikt over een vuurschaal. Houtpakketten zijn te koop bij receptie. Daarnaast kun je een interessante excursie van Natuurmonumenten erbij boeken.

Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op zodat wij je verder kunnen helpen!

Buitenplaats Beekhuizen Exploitatie B.V.
Nationaal Park Veluwezoom ontdekken op de fiets? Overnacht midden in het natuurgebied bij Buitenplaats Beekhuizen! Zo kun je direct vanaf je accommodatie de mooiste routes fietsen. Phone: +31 (0)26 20 20 365 Email: info@buitenplaatsbeekhuizen.nl
Bovenallee 1
Velp
Gelderland 6881AJ Nederland
Rated 4.5/5 based on 47 customer reviews
FB Instagram