Events Coördinator (24 uur)

Ben jij op zoek naar een uitdagende functie waar je al je creativiteit, organisatorische skills en gastvrijheid in kwijt kan? Wij zijn op zoek naar een Events Coördinator voor ons team. Buitenplaats Beekhuizen biedt gasten een unieke ervaring. Je kunt bij ons overnachten, vergaderen en zelfs trouwen, midden in de natuur. Jij zorgt er, samen met de collega’s van de andere afdelingen, voor dat elk event tot in de puntjes goed verloopt.  

Over Buitenplaats Beekhuizen
Buitenplaats Beekhuizen met Restaurant WOODZ biedt 50 ‘glamping only’ accommodaties in de vorm van stoere Lodgetenten, knusse Pods en luxe Forest Cabins. Ook vind je op ons park een compleet ingerichte groepsvoorziening die geschikt is voor bijvoorbeeld een heisessie of workshop. Daarnaast verzorgen wij jaarlijks een aantal romantische bruiloften, inspirerende retreats en arrangementen.

Over deze functie
In de ochtend open je de mailbox en pak je de eerste aanvraag op. Tussendoor belt een vaste gast met een paar wijzigingen voor de bijeenkomst voor morgen en in de middag heb je een rondleiding met een aanstaand bruidspaar om te kijken of de Buitenplaats hun huwelijkslocatie wordt. Vanuit jouw gastvrije houding til je de afdeling Events naar een hoger niveau. Je werkt daarbij nauw samen met onze receptie, Restaurant WOODZ en Housekeeping. Daarnaast spar je veel met de General Manager om elk event zo goed mogelijk te organiseren.  

Een greep uit jouw dagelijkse werkzaamheden
  • Informeren van (potentiële) zakelijke gasten en bruidsparen over de mogelijkheden op het park
  • Opstellen en opvolgen van programmavoorstellen en offertes
  • Contact met gasten over de invulling van hun event
  • Facturatie en evaluatie van evenementen
  • Meedenken en uitwerken van nieuwe evenementen zoals bijvoorbeeld een yoga retreat, fotografieweekend of relatie event
  • Onderhouden van externe contacten met leveranciers
  • Bijdragen aan de doorontwikkeling van de afdeling
  • Door ontwikkelen van ons aanbod voor de zakelijke doelgroep en bruidsparen
Wat vragen we van jou?
Je bent representatief, energiek en je hebt gevoel voor gastvrijheid. Daarnaast kun je uitstekend organiseren en zelfstandig werken. Moeiteloos schakel je tussen de bedrijfsonderdelen en daar word je zelfs heel blij van. Met de aanwezige solide basis én jouw eigen creatieve inbreng weet jij onze (potentiële) gasten te raken. Je hebt minimaal 1 jaar relevante werkervaring.
 
Dit kun je van ons verwachten
Bij ons kon je terecht in een hecht en gemotiveerd team waar veel ruimte is voor jouw inbreng en ontwikkeling. De indeling van de functie is conform de recreatie CAO en de werkdagen vullen wij in overleg met je in. Daarnaast krijg je een unieke werkplek middenin Nationaal Park Veluwezoom en behoort gedeeltelijk thuiswerken tot de mogelijkheden. Wij voorzien je van een laptop en telefoon om je taken goed uit te kunnen voeren.

Reageren
Ben je enthousiast geworden en wil je deel uitmaken van een energiek team op een dynamische werkplek? Stuur dan je sollicitatie naar hrm@buitenplaatsbeekhuizen.nl t.a.v. Rick Milius zodat jij snel een reactie op jouw sollicitatie kan verwachten!
 
Buitenplaats Beekhuizen Exploitatie B.V.
Vacature | Events | Werken in de Natuur | Buitenplaats Beekhuizen Phone: +31 (0)26 20 20 365 Email: info@buitenplaatsbeekhuizen.nl
Bovenallee 1
Velp
Gelderland 6881AJ Nederland
Rated 4.5/5 based on 47 customer reviews
FB Instagram