Restaurant WOODZ

Eten & drinken bij pop-up restaurant WOODZ

Ons restaurant WOODZ is het hele jaar door geopend en biedt een knusse setting voor koffie, lunch, borrel en diner. Binnen is het knus zitten in de door Food Truck Company ontworpen pop-up container. Het design van chipwood en de stoere inrichting zorgen voor een fris geheel. Buiten neem je plaats op het fraaie, deels overdekte terras of zit je met je voeten in het gras op de picknickbanken van Weltevree.

Onze kaart is stoer en fijn tegelijk. Bekijk hier het menu en de drankenkaart en kom gauw een keer bij ons eten!

Omdat we binnen een beperkt aantal zitplaatsen hebben, hebben we de avond opgedeeld in 2 shifts. In de eerste shift heb je tot 19.30 uur de tijd, daarna begint de tweede shift en deze duurt totdat we sluiten.

Voor reserveringen binnen 48 uur van tevoren bel je met 026-2020365 (optie 2). Voor overige reserveringen of groepsaanvragen kun je mailen naar woodz@buitenplaatsbeekhuizen.nl.

Onze keuken (indien WOODZ geopend is) is open op de volgende tijden:

  • Lunch tussen 12.00 en 16.00 uur
  • Borrel tussen 12.00 en 21.00 uur
  • Diner tussen 17.00 en 21.00 uur

We zijn jaarrond geopend maar gaan gedurende het jaar wel mee met de seizoenen. Voorkom teleurstelling en check hier de openingstijden van WOODZ!

Kom je overnachten maar is WOODZ gesloten? Reserveer dan een Take-away. Er wordt gezorgd voor een smakelijk, vullend diner. Denk hierbij aan een stoofpot, pasta en/of soep met daarbij brood en/of groente. De Take-away is op aanvraag dus reserveer op tijd!