Hardlopen/trailrunning

Voor de hardloper onder ons is het absoluut de moeite waard om de Buitenplaats te bezoeken!

De volgende hardloopevenementen vinden in de directe omgeving plaats:

  • Eiland Run – Vrijdag 29 juni – Nijmegen om 19:00 uur – Leave the city, escape to the island! Kom naar het nieuwe stadseiland voor de Eiland Run! De Eiland Run is een mix van hardlopen, muziek, eten en drinken op de zwoele zomeravond. Heerlijk rennen door de natuur en genieten van de prachtige vergezichten.
  • Midzomermarathon – Zaterdag 30 juni – Apeldoorn  – De Midzomermarathon Apeldoorn is de enige wegmarathon die in gemeente Apeldoorn en omgeving wordt georganiseerd dus grijp nu je kans!
  • Viking Extreme Trailrun – Zaterdag 7 juli – Dieren om 10:00 uur – 6 Waypoints die een dag van tevoren gegeven worden. Je hebt 6 uur de tijd om deze waypoints te bezoeken. Je bepaald zelf de route. Als je ze allemaal weet te bereiken loop je min 50 km De waypoints liggen op de Posbank op markante plaatsen.

Daarnaast is het ook mogelijk om met onze altijd fanatieke maar vooral ook ontspannen hardlooppartners mee te hardlopen tijdens je verblijf op de Buitenplaats. Zo kun je optimaal (zonder te verdwalen) genieten van het gebied!

Zo kun je op elke woensdagavond, vrijdagochtend en zaterdagochtend aansluiten bij een Trailrun Experience onder begeleiding van trailtrainer Dorothea Bill. Deelname bedraagt € 6,00 p.p. Dit is direct te boeken via onze boekingsmodule als extra bij je verblijf .

Groepsboekingen

Wil je met een groep(je) hardlopen onder begeleiding? Dit kan voor circa 5-20 personen. Kosten en duur van de run in overleg. Stuur ons een e-mail met de datum en bijzonderheden, dan verzorgen wij een fantastische loopervaring!

Bovengenoemde prijzen onder voorbehoud wijzigingen, onvolledigheden of typefouten

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterEmail this to someone