Hardlopen/trailrunning

Voor de hardloper onder ons is het absoluut de moeite waard om de Buitenplaats te bezoeken!

De volgende hardloopevenementen vinden in de directe omgeving plaats:

  • Zevenheuvelennachtloop – 17 november – Nijmegen
    De NN Zevenheuvelenloop, ook wel bekend als ’s lands mooiste en ’s werelds snelste 15 kilometerwedstrijd vindt dit jaar plaats op zondag 18 november. Op zaterdagavond 17 november vindt de Zevenheuvelennacht plaats: 7 kilometer hardlopen in het donker met een speciale sfeer!
  • 3e Arnhemse Trappenloop – zondag 25 november 2018
    Bedwing de 305 traptreden naar de top van de Arnhemse Skyline! Beklim samen met vrienden of collega’s de 15 verdiepingen van Arnhems opmerkelijke, blauwe toren en geniet van een adembenemend uitzicht over de Gelderse hoofdstad. De Trappenloop is uitdagend: > omdat er gestart wordt met een 340 meter lange, pittige aanloop. > omdat er 305 treden bedwongen moeten worden om boven te komen. > omdat je eenmaal boven, pas halverwege bent. Er is tijdregistratie, een herinnering en een ideëel belang. Het is geen wedstrijd maar een funrun. Iedere inschrijving is een donatie van € 2,50 aan het Ronald McDonald Huis Arnhem!
  • Papendal Night Run Christmas edition – vrijdag 21 december van 19:00 tot 23:00 uur
    De hardloopsensatie van Arnhem in het donker! Op 21 december 2018 organiseert Papendal in samenwerking met WE-link de 2e editie van de Papendal Nightrun | Christmas Edition. Doe mee aan dit spetterende, nachtelijke loopavontuur op het sportterrein waar normaal gesproken sporters als Dafne Schippers en Churandy Martina trainen. Op jou ligt een verhard parcours van 5km te wachten waarbij je in het donker loopt en onderweg spectaculaire lichtzones passeert. Dit alles ondersteund met passende muziekacts.

Daarnaast is het ook mogelijk om met onze altijd fanatieke maar vooral ook ontspannen hardlooppartners mee te hardlopen tijdens je verblijf op de Buitenplaats. Zo kun je optimaal (zonder te verdwalen) genieten van het gebied!

 

Bovengenoemde prijzen onder voorbehoud wijzigingen, onvolledigheden of typefouten