Activiteiten in de maand december 2018

Verblijf op Buitenplaats Beekhuizen, midden in Nationaal Park Veluwezoom, in de maand december, geniet van alles dat er bij ons én in de omgeving te doen is!

Activiteiten op het park

  • Zondag 23 december – Wilde Winterwandeling – 10:30 tot 12:00 uur
  • Vrijdag 28 december – Eindejaars knutselochtend – 10:30 tot 12:00 uur

Op bovenstaande ochtenden zijn er activiteiten met onze collega Liesbeth. Liesbeth gaat tijdens de knutselochtenden leuke dingen maken met kids van natuurlijke materialen. Tijdens de wandelingen gaat zij met jullie een wandeling maken op en rondom Buitenplaats Beekhuizen. Speuren door onze bossen en de omgeving.

Opgeven kan bij de receptie!

Kosten € 2,50 per kind, € 3,50 per volwassene.
(Geen gast van het park ? Kinderen € 3,50 – volwassene € 4,50).

 

Excursies Natuurmonumenten

In 2018 bieden wij in samenwerking met Natuurmonumenten weer verschillende excursies aan met vertrek bij Buitenplaats Beekhuizen. Onderstaande excursies zijn exclusief bij ons te boeken via onze receptie, klik op de link voor meer informatie over prijzen etc.

Excursie Natuurmonumenten

 

Activiteiten in de omgeving

In de omgeving van Buitenplaats Beekhuizen is van alles te doen en te zien in november.  Zie onderstaand overzicht:

Arnhem 

Burgers Zoo – Kerstvakantie: Pasar Malam
In de kerstvakantie organiseert Burgers Zoo weer de zeer populaire Pasar Malam in de Bush! Op deze Indische nachtmarkt kunnen gasten genieten van authentieke Indische gerechten in het Bush Restaurant, van tientallen stands met veelal tropische producten en van zang en dans op twee podia.

Rheden

1e Posbank Kerstwandeling – zaterdag 22 december – Start tussen 14:00 en 17:00 uur
Te voet over het mooiste stukje Veluwezoom, van het Posbankpaviljoen naar de Rhedense schaapskooi. In anderhalf uur loop je midden in de natuur langs een vijftal taferelen die op het Kerstverhaal betrekking hebben. Op een heel originele manier wordt het kerstverhaal aan je voorgesteld. Herders leiden je langs voordrachten, toneelspel, zang en dans. De wandeling eindigt bij de schaapskooi, waar je onder het genot van glühwein of limonade nog even lekker kan nagenieten van de wandelervaring. Deze middag zal je dan ook een ongekend kerstgevoel geven. Niet per se in religieuze zin, maar wel in de sfeer van het universele verhaal over hoop en liefde. Bussen brengen je vanaf de parkeerplaats van het bezoekerscentrum Veluwezoom naar het startpunt van de wandeling.

Lees meer

 

De Steeg

Kasteel en Landgoed Middachten – Een bloemrijke kerst op Middachten – van 12 t/m 16 december 2018
U wordt niet alleen verrast met kerstbomen en kerstversiering maar ook door vele bijzondere en glorieuze bloemstukken. Tevens is er een intieme kerstmarkt in het koetshuis en bijgebouwen. Alle dagen is er kerstmuziek, branden knapperende vuren en verlichten echte kaarsen de vensters van het kasteel. Er wordt glühwein geschonken en er zijn heerlijke hapjes te koop.

Lees meer

 

Duiven

Kerstshow Intratuin – vanaf 7 oktober dagelijks geopend vanaf 9:00 uur. 
De periode dat het vroeg begint te schemeren, de kaarsjes branden en we tijd maken om samen te zijn met vrienden en familie. Bij Intratuin begrijpen ze als geen ander wat kerst met en voor mensen doet. Om alvast in de stemming te komen, te inspireren en bruikbare ideetjes te geven voor de feestdagen toveren zij ieder jaar de winkels om tot een sprookjesachtige kerstshow.

Lees meer

 

Houd jij van glamping en slaap je graag in een Lodgetent of Pod? Boek dan snel bij ons!