Fietsarrangement Veluwe

Vanaf
294,39 € für 4 Nächte

  • 4 overnachtingen in een Luxe Pod of Superior Pod
  • Inclusief 1x drie gangen diner bij Woodz
  • Inclusief magazine met de leukste fietsroutes
  • Aankomst op maandagen tussen 1 april t/m 31 oktober
Fietsen in nationaalpark Veluwezoom
Ben je van plan om op vakantie te gaan met de fiets in Nederland? Nationaal Park Veluwezoom is een echte aanrader voor een fietsarrangement. In dit natuurgebied kijk je je ogen uit tijdens het maken van een prachtige tocht. Bij Buitenplaats Beekhuizen overnacht je midden in dit gebied zodat je direct vanuit je accommodatie de mooiste routes kunt fietsen.

Vanaf de Buitenplaats kun je verschillende mooie en interessante routes fietsen, bijvoorbeeld door Nationaal Park Veluwezoom, langs de IJssel, of het gebied rondom Arnhem en de historie van WOII.  Je kunt dus elke dag genieten van een andere omgeving.
Heb je geen eigen fiets? Of heb je niet de mogelijkheid om je fiets te vervoeren? Huur dan een fiets bij Buitenplaats Beekhuizen via onze partner Veluwe Actief. Er zijn via onze partner zelfs e-bikes te huur. Dan kan iedereen mee op avontuur tijdens de vakantie op de fiets. Wil je je elektrische fiets opladen dan kan dat natuurlijk ook.

Heerlijk uit eten bij Woodz
Na een actieve dag op de fiets kun je genieten van een hapje en een drankje bij restaurant WOODZ op het terrein van Buitenplaats Beekhuizen. Extra fijn is ‘s middags of ‘s avonds na terugkomst bubbelen in de hot tub, gestookt op hout. Deze reserveer je via onze receptie. Zin om lekker lang buiten te zitten op je veranda? De accommodatie beschikt over een vuurschaal. Houtpakketten zijn te koop bij receptie. Daarnaast kun je een interessante excursie van Natuurmonumenten erbij boeken.

Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op zodat wij je verder kunnen helpen!

Zomervakantie Weekend retreat

Vanaf
497,19 € für 3 Nächte

  • Beleef jouw zomervakantie op de Buitenplaats!
  • Spelen in de natuur
  • Lekker loungen bij restaurant Woodz
​Let op:
De getoonde prijs is incl. eindschoonmaak, bed- en badlinnen, wifi en toeristenbelasting, en gebaseerd op het maximum aantal gasten. Bij een verblijf met minder gasten wordt het tarief gunstiger.