Restaurant WOODZ op Buitenplaats Beekhuizen in Velp is op zoek naar een enthousiaste 1e medewerker horeca/bediening die gaat voor een glimlach bij elke gast (16 - 38 uur, uren in overleg)


In april 2023 bestaat Buitenplaats Beekhuizen 7 jaar! Ook in deze tijd zitten wij niet stil en bruisen van de avontuurlijke ideeën voor aankomend seizoen. Bij ons komen veel (inter)nationale gasten om te genieten van een ontspannen verblijf in één van onze Lodgetenten, Pods of Forest Cabins of kan men terecht voor een bezoek aan ons restaurant Woodz.
 
Restaurant Woodz ligt in een knusse setting waarbij het onze gasten aan niks ontbreekt. Jij tovert een lach op het gezicht van onze bezoekers, of je nu een heerlijke borrelplank serveert, een koffie to-go klaarmaakt op een gezellige zondag, een nieuwe collega traint op de werkvloer en je houdt het hoofd koel als het terras vol loopt. Binnen hebben wij plek voor 25 gasten en met het terras komen daar nog eens 100 plekken bij. Daarnaast vinden er jaarrond verschillende vergaderingen en bruiloften bij ons plaats. Ook lichte schoonmaakwerkzaamheden en bevoorrading horen erbij om onze gasten een aangenaam bezoek te bieden.
 
Je bent representatief, wordt flexibel ingezet en werken in het weekend en op feestdagen is geen bezwaar. De uren die je werkt zijn in overleg en worden uitbetaald conform de CAO Recreatie. Jij beschikt over ervaring met het aansturen van een team in de horeca. Een vakopleiding en/of diploma SVH Sociale Hygiëne is een pré. In het hoogseizoen zal je vanzelfsprekend meer uren draaien dan in het laagseizoen.
 
Ben je enthousiast geworden en lijkt het je leuk om deel uit te maken van een energiek team op een altijd dynamische werkplek? Stuur dan je sollicitatie naar hrm@buitenplaatsbeekhuizen.nl t.a.v. Louis Bos.
 
Buitenplaats Beekhuizen Exploitatie B.V.
Vacature 1e medewerker horeca/bediening | Solliciteer nu! | Buitenplaats Beekhuizen Phone: +31 (0)26 20 20 365 Email: info@buitenplaatsbeekhuizen.nl
Bovenallee 1
Velp
Gelderland 6881AJ Nederland
Rated 4.5/5 based on 47 customer reviews
FB Instagram