Buitenplaats Beekhuizen is op zoek naar enthousiaste dagcoördinator voor de schoonmaak die gaat voor een blinkend resultaat (12 tot 24 uur)

In april 2023 bestaat Buitenplaats Beekhuizen 7 jaar! Ook in deze tijd zitten wij niet stil en bruisen van de avontuurlijke ideeën. Bij ons komen veel (inter)nationale gasten om te genieten van een ontspannen verblijf in één van onze Lodgetenten, Pods of Forest Cabins of kan men terecht voor een bezoek aan ons restaurant Woodz.

Jij maakt er een sport van om elke accommodatie knus en gezellig achter te laten voor onze gasten en steekt graag de handen uit de mouwen. Tot je taken behoren dan ook het schoonmaken van onze stoere tenten, waarvan een aantal met eigen hot tub, onze comfortabele pods en luxe Forest Cabins. Daarnaast zijn er een aantal vaste plekken op het park waar jij een oogje in het zeil houdt of deze er netjes bij liggen en ben je regelmatig met onze gasten in gesprek. Tijdens je dienst ben jij het aanspreekpunt voor je collega’s, zorg jij dat de dag tot in de puntjes verloopt en controleer jij de accommodaties voor de incheck. Je maakt de planning voor de dag, bent het aanspreekpunt voor onze receptie, ziet toe op het tijdig bestellen van producten en vervangt onze Housekeeping manager bij afwezigheid.

Je bent representatief, wordt flexibel ingezet en werken in het weekend en op feestdagen is geen bezwaar. De uren die je werkt zijn in overleg en worden uitbetaald conform de CAO Recreatie. In het hoogseizoen zal je vanzelfsprekend meer uren kunnen draaien dan in het laagseizoen. Bij geschiktheid en als je het leuk vindt kan je ook diensten draaien in ons hotel aan de overkant.
 
Ben je enthousiast geworden en lijkt het je leuk om deel uit te maken van een energiek team op een altijd dynamische werkplek? Stuur dan je sollicitatie naar hrm@buitenplaatsbeekhuizen.nl t.a.v. Ingrid Jorritsma.

Buitenplaats Beekhuizen Exploitatie B.V.
Dagcoördinator schoonmaak | housekeeping vacature | Buitenplaats Beekhuizen | Ga jij voor een blinkend resultaat? | Solliciteer nu! Phone: +31 (0)26 20 20 365 Email: info@buitenplaatsbeekhuizen.nl
Bovenallee 1
Velp
Gelderland 6881AJ Nederland
Rated 4.5/5 based on 47 customer reviews
FB Instagram