Cultuur & natuur arrangement

Ben je van plan om op vakantie te gaan in Nederland? En houd je van natuur in combinatie met cultuur? Nationaal Park Veluwezoom is een echte aanrader om dit met elkaar te combineren. In dit prachtige natuurgebied kijk je je ogen uit tijdens het maken van een stevige wandeltocht. Bij Buitenplaats Beekhuizen overnacht je midden in dit gebied zodat je direct vanuit je accommodatie de mooiste routes kunt wandelen. Tegelijkertijd zijn er vele musea en andere culturele bezienswaardigheden in de nabije omgeving, ideaal dus!

Natuur & cultuur op de Veluwe

Buitenplaats Beekhuizen biedt een speciaal ‘cultuur & natuur arrangement’ voor 2 personen zodat jullie tijdens een ontspannen midweek de gehele omgeving leren kennen:

  • 4 overnachtingen in een Luxe Pod (aankomst op maandag)
  • opgemaakte bedden, badlinnen en Wifi bij de prijs inbegrepen
  • gratis wandelroutes met start- en eindpunt Buitenplaats Beekhuizen
  • 1 dag toegang tot het Kröller-Müller museum óf het Airborne Museum
  • beschikbaar in de periode van 1 november 2018 tot 1 april 2019 (m.u.v. schoolvakanties en feestdagen)

De prijs voor dit arrangement bedraagt € 129,00 p.p. wanneer je deze nog in 2018 boekt. Dus maak nu snel een midweekboeking door te mailen naar info@buitenplaatsbeekhuizen.nl. En vermeld daarbij de opmerking ‘cultuur & natuur arrangement’.

Restaurants en kookfaciliteiten

Restaurant WOODZ is in het laagseizoen alleen geopend van vrijdag t/m zondag, maar er zijn echt hele leuke alternatieven in de directe omgeving voor álle dagen van de week! Onze receptie informeert je graag over de mogelijkheden. Je kunt ook zelf koken door gebruik te maken van onze nieuwste faciliteit: de Kookpod. Voor een bescheiden bedrag huur je een pannenset en maak je hierin zelf je eigen maaltijd klaar.

Overige faciliteiten

Na een actieve dag buiten of in het museum kun je ‘s middags of ‘s avonds bubbelen in de hot tub op het terrein van Buitenplaats Beekhuizen, gestookt op hout. Deze reserveer je via onze receptie.

Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op zodat wij je verder kunnen helpen!