Inzet voor behoud van de natuur

Samen genieten van de natuur én samen verantwoordelijkheid nemen in de bescherming ervan. Dat is waar we voor staan. We willen als Buitenplaats Beekhuizen onze impact vergroten en een positieve bijdrage leveren aan de lokale biodiversiteit. We zetten daarom grote en kleine stappen op het gebied van duurzaamheid.

Verwijderen van vuurschalen en een verbod op open vuur
Dit heeft ons doen besluiten om de vuurschalen bij de accommodaties weg te halen en een verbod op open vuur bij de accommodaties door te voeren. Naast het risico op een natuurbrand zorgt open vuur voor rookontwikkeling en een uitstoot van schadelijke stoffen. We begrijpen dat het kampvuur bij de accommodatie gemist gaat worden maar met dit besluit zetten we, samen met jou als gast, een flinke stap in het zorgdragen voor onze omgeving.

Onze ambitie voor de komende jaren is om:
- Buitenplaats Beekhuizen te verduurzamen en als onderdeel daarvan o.a. een Green Key certificaat te verkrijgen.
- Een bijdrage te leveren aan het gastheerschap voor Nationaal Park Veluwezoom.
- De samenwerking met natuurorganisaties uit te breiden zodat onze medewerkers nog meer kennis met jou als gast kunnen delen over de natuur.

Heb je suggesties over hoe wij ons nog meer kunnen inzetten voor natuurbehoud? Laat het ons horen en stuur een e-mail naar info@buitenplaatsbeekhuizen.nl!

In samenwerking met natuurorganisatie zoals Natuurmonumenten bieden wij interessante en leuke excursies aan die bij ons op de Buitenplaats starten. Wil je bij ons overnachten? Klik dan hieronder om de perfecte accommodatie te vinden.

Zoek en boek jouw verblijf
Buitenplaats Beekhuizen Exploitatie B.V.
Lees meer over onze grote en kleine stappen op het gebied van duurzaamheid en natuurbehoud bij Buitenplaats Beekhuizen! Phone: +31 (0)26 20 20 365 Email: info@buitenplaatsbeekhuizen.nl
Bovenallee 1
Velp
Gelderland 6881AJ Nederland
Rated 4.5/5 based on 47 customer reviews
FB Instagram