Verliefd op de Veluwezoom

 • Vier met ons in februari de liefde
 • Optimaal genieten van onze prachtige omgeving in de Veluwezoom
 • Verblijf  een overnachting in een Luxe Pod 
 • Inclusief verwenontbijt
 • Inclusief een Verliefd op de Veluwezoom verwenpakket

Verliefd op de Veluwezoom.

De Veluwezoom is een prachtig stuk natuur in Nederland. Natuur waar we trots op zijn en waar je als bezoeker verliefd op wordt.
Elk seizoen heeft zijn eigen charme en er is altijd wat te zien en te beleven.

In de maand februari staat de Veluwezoom extra in het teken van de Liefde. En liefde voor de Veluwezoom, voor elkaar en jezelf mag gevierd worden. Diverse organisaties op de Veluwezoom nodigen je uit om te genieten van de natuur, de workshops, tentoonstellingen, de winkels, maar vooral ook van en met elkaar. 

Hoe fijn is het om in deze maand te kunnen genieten van een heerlijke overnachting in een Luxe Pod in ons park, waarbij je 's ochtends verwend wordt met een luxe ontbijt. Het ontbijt wordt natuurlijk bij je accommodatie bezorgd.

Naast dit heerlijke ontbijt zorgen we voor een extra verwenpakket om de liefde extra te vieren.

We verwelkomen jullie graag en kunnen tevens leuke tips geven voor wat de omgeving te bieden heeft. Er zijn diverse mooie wandel - en fietsroutes.

    

Wandel Arrangement

 • 2 overnachtingen in een Luxe Pod
 • Inclusief magazine met de leukste wandelroutes
 • Keuze uit losse wandelroutes op de receptie
 • Aankomst op maandag tot en met woensdag tussen 1 maart en 30 april

Wandelen in nationaalpark Veluwezoom
Houd je van het maken van lange wandelingen tijdens je vakantie? Dan is Nationaal Park Veluwezoom is een echte aanrader. Bij Buitenplaats Beekhuizen overnacht je midden in dit gebied zodat je direct vanuit je accommodatie kunt starten met het maken van een mooie wandeling in de directe omgeving

Vanaf de Buitenplaats kun je verschillende mooie en interessante routes wandelen. Al deze wandelingen laten je genieten van een ander deel van de Veluwezoom, waarin veelzijdigheid en diversiteit in de natuur terug te vinden zijn.

Heerlijk uit eten bij Woodz
Na een actieve wandeldag kun je genieten van een hapje en een drankje bij restaurant WOODZ op het terrein van Buitenplaats Beekhuizen. Extra fijn is ‘s middags of ‘s avonds na terugkomst bubbelen in de hot tub, gestookt op hout. Deze reserveer je via jouw 'Mijn Omgeving'. Zin om lekker lang buiten te zitten op je veranda? De accommodatie beschikt over een vuurschaal. Houtpakketten zijn te koop bij receptie. Daarnaast kun je een interessante excursie van Natuurmonumenten erbij boeken.

Elke Pod is voorzien van een kitchenette met magnetron, koelkast, Dolce Gusto en waterkoker. Wil je uitgebreid koken? Reserveer dan ook een shift in onze handige Kookpod (tegen betaling).

Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op zodat wij je verder kunnen helpen!
 

Fietsarrangement voorjaar

 • 4 overnachtingen in een Luxe Pod
 • Inclusief WOODZ tegoedbon van € 29,50 p.p. voor een lunch of diner
 • Inclusief magazine met de leukste fietsroutes
 • Keuze uit losse fietsroutes op de receptie
 • Aankomst op maandag tussen 1 maart en 30 april
Fietsen in nationaalpark Veluwezoom
Ben je van plan om op vakantie te gaan met de fiets in Nederland? Nationaal Park Veluwezoom is een echte aanrader voor een fietsarrangement. In dit natuurgebied kijk je je ogen uit tijdens het maken van een prachtige tocht. Bij Buitenplaats Beekhuizen overnacht je midden in dit gebied zodat je direct vanuit je accommodatie de mooiste routes kunt fietsen.

Vanaf de Buitenplaats kun je verschillende mooie en interessante routes fietsen, bijvoorbeeld door Nationaal Park Veluwezoom, langs de IJssel, of het gebied rondom Arnhem en de historie van WOII.  Je kunt dus elke dag genieten van een andere omgeving.
Heb je geen eigen fiets? Of heb je niet de mogelijkheid om je fiets te vervoeren? Huur dan een fiets bij Buitenplaats Beekhuizen via onze partner Veluwe Actief. Er zijn via onze partner zelfs e-bikes te huur. Dan kan iedereen mee op avontuur tijdens de vakantie op de fiets. Wil je je elektrische fiets opladen dan kan dat natuurlijk ook.

Heerlijk uit eten bij Woodz
Na een actieve dag op de fiets kun je genieten van een hapje en een drankje bij restaurant WOODZ op het terrein van Buitenplaats Beekhuizen. Extra fijn is ‘s middags of ‘s avonds na terugkomst bubbelen in de hot tub, gestookt op hout. Deze reserveer je via jouw 'Mijn Omgeving'. Zin om lekker lang buiten te zitten op je veranda? De accommodatie beschikt over een vuurschaal. Houtpakketten zijn te koop bij receptie.

Elke Pod is voorzien van een kitchenette met magnetron, koelkast, Dolce Gusto en waterkoker. Wil je uitgebreid koken? Reserveer dan ook een shift in onze handige Kookpod (tegen betaling).

Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op zodat wij je verder kunnen helpen!
Buitenplaats Beekhuizen Exploitatie B.V.
Phone: +31 (0)26 20 20 365 Email: info@buitenplaatsbeekhuizen.nl
Bovenallee 1
Velp
Gelderland 6881AJ Nederland
Rated 4.5/5 based on 47 customer reviews
FB Instagram