Afgelegen huisje huren

Op zoek naar een afgelegen huisje om te huren in de natuur? Bij Buitenplaats Beekhuizen zijn er diverse mooie accommodaties die midden in de prachtige groene omgeving liggen. In deze omgeving kom je even helemaal tot rust en geniet je van al het mooie wat de natuur je te bieden heeft.

Ontdek onze afgelegen huisjes
 

Onze accommodaties

Bij Buitenplaats Beekhuizen beschikken we over verschillende mooie accommodaties en afgelegen huisjes in de natuur. Voor elk gezelschap en elke wens hebben wij wel een passend afgelegen huisje dat alles heeft wat jij zoekt! In onze pods geniet je op een minimalistische wijze van de omgeving. Je maakt het eenvoudig gezellig met elkaar in deze knusse pods, of je nu in het voorjaar, najaar of hartje zomer verblijft. Deze afgelegen huisjes hebben we in verschillende varianten, zodat er altijd een passende pod voor jou bij zit. Daarnaast hebben we lodgetenten in diverse varianten. Deze lodgetenten zijn ideaal als je met een groter gezelschap komt, waardoor een pod aan de krappe kant wordt. In een lodgetent bij Buitenplaats Beekhuizen geniet je alsnog van het minimalistische gevoel in de natuur. Ook deze verblijven bieden we aan in verschillende varianten: de lodgetent, de lodgetent XL, de lodgetent - wellness en de lodgetent XL - wellness.
 
Als klap op de vuurpijl hebben we naast onze mooie pods en lodgetenten nog een mooie nieuwe accommodatie: de Forest Cabin. Dit afgelegen huisje is onze nieuwste accommodatie en biedt een heerlijk luxe verblijf met uitzicht op het bos. De Forest Cabin beschikt over onder andere een badkamer met regendouche, een ruime living, complete woonkeuken én een terras waar je heerlijk kunt loungen.

Bekijk alle accommdaties
 

Jouw afgelegen huisje huren

Voel je de ontspanning al? Boek dan jouw afgelegen huisje bij Buitenplaats Beekhuizen en beslis zelf hoe jij wellness, luxe en natuur combineert. Buitenplaats Beekhuizen heet je van harte welkom! Heb je nog vragen? Stel ze gerust via e-mail (info@buitenplaatsbeekhuizen.nl) of telefoon (+31 (0)26 20 20 365).

Boek jouw afgelegen huisje
Buitenplaats Beekhuizen Exploitatie B.V.
Ontdek onze afgelegen huisjes in de prachtige natuur van de Veluwe. Hier geniet je heerlijk van de rust die de natuur je te bieden heeft. Boek nu! Phone: +31 (0)26 20 20 365 Email: info@buitenplaatsbeekhuizen.nl
Bovenallee 1
Velp
Gelderland 6881AJ Nederland
Rated 4.5/5 based on 47 customer reviews
FB Instagram