Adopteer een lammetje bij jouw verblijf!

Al sinds de oprichting in 2015 werken we samen met (lokale) ondernemingen en natuurorganisaties in het kader van duurzaamheid. Door krachten te bundelen werken wij samen aan het behoud van dit prachtige en bijzondere natuurgebied, Nationaal Park Veluwezoom.

Adopteer een eigen lammetje tijdens jullie verblijf
Helpen jullie mee aan het behoud van dit bijzondere natuurgebied en plannen jullie direct het leukste uitje om een eigen lammetje uit te kiezen? Met de symbolische adoptie van een lammetje t.b.v. €25,- steunen jullie de Rhedense schaapskudde. Per geadopteerd lammetje doneren wij als Buitenplaats Beekhuizen nog eens €5,- extra aan de stichting Rhedense schaapskudde. 

Bij een verblijf in de periode van 6 maart t/m 10 april op een woensdag, zaterdag of zondag is het mogelijk om bij jullie boeking een lammetje te adopteren. Dit is te boeken bij het maken van jullie reservering of later te vinden in de ''Mijn Omgeving'' bij 'extra's bijboeken'. Tijdens de incheck ontvangen jullie een cadeaubon die te verzilveren is voor jullie eigen gekozen lammetje op woensdag, zaterdag of zondag tussen 13.30 uur en 16:00 uur bij de Rhedense schaapskudde. 

Boek direct jouw verblijf

Rhedense Schaapskudde
Het Veluwse Heideschaap is dankzij Stichting de Rhedense Schaapskudde, opgericht in 1963, niet helemaal uitgestorven. De stichting heeft als doel om het zeldzame schapenras het Veluws Heideschaap in stand te houden en het landschap van de Veluwezoom te onderhouden en te behouden. Dit doen zij door het Veluws Heideschaap te laten grazen op de heide, waardoor de heide niet dichtgroeit met gras en struiken en de biodiversiteit behouden blijft.
Wij bieden financiële steun aan Stichting de Rhedense Schaapskudde, zodat zij hun waardevolle werk kunnen voortzetten. 

Stichting Rhedense Schaapskudde

Dag op pad met de herder
Als gast van Buitenplaats Beekhuizen krijgen jullie de unieke kans om deel te nemen aan onze gezamenlijk educatieve en recreatieve activiteiten. Wat dachten jullie ervan om een dagdeel op pad te gaan met de herder? Tijdens deze excursie leer je meer over het Veluws Heideschaap en de belangrijke rol van de kudde bij het natuurbeheer. Het is een geweldige gelegenheid om niet alleen te genieten van de prachtige omgeving van de Veluwezoom, maar ook om meer te leren over de inspanningen die worden geleverd om dit gebied te behouden. Dit is niet tijdens de lammerperiode beschikbaar, verblijven jullie later dit jaar, kijk dan in onze activiteitenkalender voor de mogelijkheden.

Bekijk onze activiteiten
 
Buitenplaats Beekhuizen Exploitatie B.V.
Phone: +31 (0)26 20 20 365 Email: info@buitenplaatsbeekhuizen.nl
Bovenallee 1
Velp
Gelderland 6881AJ Nederland
Rated 4.5/5 based on 47 customer reviews
FB Instagram