Natuurfotografie weekend met Corné Koopmans

Ontspanning & Actief Wandelen

Natuurfotografie weekend met Corné Koopmans

Datum: vrijdag 10 maart t/m zondag 12 maart
Tijd: 15:00 - 16:00

Tijdens het Natuurfotografie Weekend op Buitenplaats Beekhuizen neemt prijswinnende natuurfotograaf Corné Koopmans je mee door Nationaal Park Veluwezoom. In dit prachtige natuurgebied met een grote biodiversiteit leer je de mooiste foto’s maken.

Over het Natuurfotografie Weekend

Tijdens het Natuurfotografie Weekend leert Corné je alles over natuurfotografie. Je krijgt waardevolle tips over de compositie, omgaan met de lichtomstandigheden en het vastleggen van je onderwerp. Daarnaast hoor je ook meer over de natuur om je heen. Je leert tijdens dit weekend het maximale uit je camera te halen. Wat je leert pas je direct toe in de praktijk. Het voorjaar is de perfecte periode om met je camera de Veluwezoom te ontdekken. Terwijl alles weer groeit en bloeit spot je bijzondere vogels zoals de bonte specht en de ijsvogel. Met wat geluk verschijnt er misschien ook nog wel een ree, jong wild zwijn of edelhert voor je lens. Je maakt de mooiste foto’s! Corné begeleidt iedere deelnemer individueel en vakkundig op zijn of haar niveau. Dit weekend is dus geschikt voor zowel de beginnende als de gevorderde fotograaf.

Bekijk hier het volledige programma!

Over Corné Koopmans  

Corné Koopmans is al van jongs af aan te vinden in de natuur. Hij maakt prijswinnende natuurfoto’s, waaronder de publieksprijs van de WNF-Frans Lanting Photo Award. Naast het geven van  natuurfotografieworkshops houdt hij zich bezig met ecologie en het beheer ervan. Tijdens je bezoek aan de Veluwezoom kan hij je dus ook alles vertellen over het grootste aaneengesloten natuurgebied van Noordwest-Europa, het Veluwse wild en de vogels. Benieuwd naar het werk van Corné? Kijk dan hier op zijn Instagram. 

Je verblijf op Buitenplaats Beekhuizen

Je verblijft het weekend op Buitenplaats Beekhuizen. Daar overnacht je midden in de natuur in een Pod. De Pod is van alle gemakken voorzien, zoals eigen sanitair, WiFi en bed- en badlinnen. Het bed is bij aankomst al voor je opgemaakt. Voor het culinaire deel word je ontvangen bij Restaurant WOODZ op het park.

Praktische informatie 

Datum: vrijdag 10 maart 2023 - zondag 12 maart 2023 
Locatie verblijf: Buitenplaats Beekhuizen
Camera: geschikt voor alle soorten camera’s en lenzen. Het is wel aan te raden dat je enige basiskennis van je camera hebt en deze knoppen weet te vinden (ISO/Diafragma, Sluitertijd). Een statief is aan te raden.
Kosten: de kosten van dit arrangement zijn € 525,- per persoon. Dat is inclusief 2x ontbijt, 2x lunch, 2x diner en de eindschoonmaak van de accommodatie. Kom je samen met je partner of vriend(in) en deel je een Pod? Dan betaal je € 399,- p.p.
Je mooiste foto laat je achter bij Corné. Hij bewerkt deze na en je ontvangt de foto afgedrukt per post als herinnering aan het Natuurfotografie Weekend.

Aanmelden

Wil je op pad met Corné om de fijne kneepjes van het (natuurfotografie) vak te leren? Stuur een mail naar info@buitenplaatsbeekhuizen.nl of bel met 026 20 20 350 (optie 2). Je ontvangt dan een aanmeldformulier van ons. 

Voorwaarden

Het weekend gaat door vanaf 5 aanmeldingen met een maximum van 8 deelnemers. 
Uiterlijk 3 weken voor het retreat informeren wij over de doorgang.
Boeking en betaling vindt plaats bij Buitenplaats Beekhuizen. De factuur ontvang je wanneer het weekend definitief doorgaat.
Foto-activiteiten worden verzorgd door Corné Koopmans.
Algemene voorwaarden en Parkregels van Buitenplaats Beekhuizen zijn van kracht.



Buitenplaats Beekhuizen Exploitatie B.V.
Phone: +31 (0)26 20 20 365 Email: info@buitenplaatsbeekhuizen.nl
Bovenallee 1
Velp
Gelderland 6881AJ Nederland
Rated 4.5/5 based on 47 customer reviews
FB Instagram