Kerstwandeling Beekhuizen

Terug

Wandelen Ontspanning & Actief

Kerstwandeling Beekhuizen

Datum: zaterdag 24 december
Locatie: Buitenplaats Beekhuizen
Tijd: 14:00 - 16:00
Begin jullie kerstweekend feestelijk met een gezellige kerstwandeling. Onze gids Corné zal jou en het hele gezin mee op pad en laat je verwonderen met de mooiste verhalen over de omgeving Landgoed Beekhuizen. Ontdek de allerkleinste dieren onderweg in de prachtige omgeving. Wie weet ontdekken we nog sporen van het Veluwse wild dus vergeet je camera niet….. Op de rand van de Veluwezoom is er veel te zien. 
 
Deze wandeling rondom Buitenplaats Beekhuizen is een korte afwisselende wandeltocht. Tijdens de wandeling van 60 tot 90 minuten ontdek je meer van de flora en fauna op de Veluwe. Je loopt over (verharde)zandpaden en slingerende bospaadjes over de prachtige Veluwezoom. 

Als afsluiter krijgen jullie bij restaurant WOODZ een glühwein of warme chocolademelk. Zo kunnen jullie nagenieten van de wandeling. Om het extra feestelijk te maken, staat er ook een kerstkoor te zingen voor jullie!

Start is vanuit de groepstent, geef je snel op zodat je dit niet kunt missen! Min. leeftijd is 5 jaar. Buitenplaats Beekhuizen Exploitatie B.V.
Phone: +31 (0)26 20 20 365 Email: info@buitenplaatsbeekhuizen.nl
Bovenallee 1
Velp
Gelderland 6881AJ Nederland
Rated 4.5/5 based on 47 customer reviews
FB Instagram