Herfstwandeling Beekhuizen

Terug

Wandelen Ontspanning & Actief

Herfstwandeling Beekhuizen

Datum: zaterdag 18 december
Locatie: Buitenplaats Beekhuizen
Tijd: 15:00 - 16:30
Het is herfst! Het bos gaat zich langzaam klaar maken voor de winter. De bladeren van de bomen verkleuren, paddenstoelen komen uit de grond en dieren trekken zich langzaam terug. In deze periode zoeken wij mensen ook meer gezelligheid en knusheid op.
 
Trek met onze gids koos mee door het bos voor een wandeling in het begin van de avond. Dwaal samen door de rustig wordende bossen en ontdek van alles over de omgeving. Koos neemt je mee voor een tocht van ongeveer 60 minuten het bos in. Hierbij kijken we vooral naar de mystieke sfeer van de natuur in de nacht, zoals silhouetten van bomen of de stilte. Met wat geluk horen we nog de roep van een uil.
 
De wandeling start om 16.00 uur en rond 17.30 uur zijn we terug voor een knusse herfstborrel om de wandeling gezellig af te sluiten. Een onvergetelijke ervaring voor iedereen… De wandeling met gids inclusief borrel kost slechts €5,50 per persoon. Min. leeftijd is 13 jaar. (voor kinderen onder de 18 jaar is het uiteraard een alcoholvrij drankje)Buitenplaats Beekhuizen Exploitatie B.V.
Phone: +31 (0)26 20 20 365 Email: info@buitenplaatsbeekhuizen.nl
Bovenallee 1
Velp
Gelderland 6881AJ Nederland
Rated 4.5/5 based on 47 customer reviews
FB Instagram