Mindful Wandeling met aandacht voor Ademhaling

Wandelen Ontspanning & Actief

Mindful Wandeling met aandacht voor Ademhaling

Datum: zondag 6 december
Tijd: 09:30 - 10:45
Mindful Yoga wandelen.

Wil je jouw verblijf nog extra aandacht geven en uitbreiden met een heerlijke Mindfullness wandeling met Inge van Yogatuin Rheden? Dit  kan en is mogelijk op zondagochtend 6 december van 09.30 uur tot 10.45 uur. 

Deze keer speciale aandacht voor de ademhaling! Tijdens deze wandeling zal Inge extra stilstaan bij de ademhaling. De ademhaling is van essentieel belang om je fit & energiek en goed te blijven voelen. Vaak in een  periode van stress of  in deze tijd van Corona is het lastig om een goede ademhaling te bewaren.

Start deze ochtend met een afwisselende wandeling. Mindful Yoga wandelen is een combinatie van wandelen, ontspanningsoefeningen, ademhalingsoefeningen en staande yoga om het lichaam te strekken ter voorkoming van stijfheid. Inge neemt je mee op pad in deze prachtige omgeving van Rheden en de bossen. Heerlijk de bossen in over heuvels of een wat vlakker terrein. De wandeling is ongeveer 3-4 kilometer en wordt met aandacht gedaan. Op deze manier ben je je bewustzijn van je lichaam, van je denken, van je adem, van je grenzen en mogelijkheden en natuurlijk van de mooie omgeving om je heen. Ervaar meer energie en meer rust in je hoofd! En ervaar wat een juiste ademhaling doet met jouw lichaam!

Ook Inge hanteert natuurlijk de RIVM maatregelen (max 4 personen) dus meld je snel aan want Vol is Vol.

Voor meer informatie en aanmelden ga rechtstreeks naar haar website.

Bij heel slecht weer zal er gebruik worden gemaakt van de studio van Yogatuin Rheden

 


Buitenplaats Beekhuizen Exploitatie B.V.
Phone: +31 (0)26 20 20 365 Email: info@buitenplaatsbeekhuizen.nl
Bovenallee 1
Velp
Gelderland 6881AJ Nederland
Rated 4.5/5 based on 47 customer reviews
FB Instagram