Speel alle spelen uit de spelletjeskist tijdens jouw verblijf! 

Wat leuk dat je de QR code op de spellletjeskist hebt gescand! 

Bij Buitenplaats Beekhuizen en 999 Games weten we hoe je plezier moet maken. Reden voor ons om  de handen in een te slaan en je mee te laten genieten van de leukste games tijdens een verblijf op de Buitenplaats! In de Lodgetenten en Forest Cabins vind je een stoere spelletjeskist met de leukste spelletjes die garant staat voor uren plezier met je familie, gezin, vrienden of gewoon met zijn twee. 

Ook zo enthousiast geworden? Deel dan je favoriete spelletjesmoment op jouw socials met een van de tags #buitenplaatsbeekhuizen #999games #tijdvooreenspelletje #genietbeleefverwonder 

Hieronder vind je korte YouTube filmpjes met de uitleg van de spelletjes die je kan spelen zodat de pret kan beginnen. 

Regenwormen
Verzamel zoveel mogelijk wormen in dit snelle dobbelspel. En lukt dat niet eerlijk, dan pak je ze gewoon van een ander af. Super leuk spel voor kinderen vanaf groep 4 om te oefenen met rekenen.
Halli Galli
Het snelle reactie spel. Als je tot 5 kan tellen, kan je meedoen!  Halli Galli is te spelen met jonge kinderen. Een eenvoudig, gezellig spelletje voor tussendoor.
 Beverbende 
Beverbende is een spannend tactisch geheugenspel. Scoor de minste strafpunten en win. Het enige probleem is dat je maar twee van je vier kaarten kent. De actiekaarten brengen daar verandering in.
Zinga
Zinga is een razendsnelle dobbelreactiespel! Rol de dobbelstenen, sla op de bel! Wie als eerste 5 getallen op rij afstreept, roept “ZINGA!” en wint.
Spelletje thuis nog eens overdoen en kijken of je dan wel kan winnen? Benieuwd welke (bord)spellen 999 Games nog meer heeft? Bij onze receptie kan je een aantal spellen uit het assortiment aanschaffen voor thuis of bekijk de online shop hieronder. 

Bekijk hier de webshop

Buitenplaats Beekhuizen Exploitatie B.V.
Speel al onze 999 Games spelletjes tijdens jouw verblijf bij Buitenplaats Beekhuizen! Phone: +31 (0)26 20 20 365 Email: info@buitenplaatsbeekhuizen.nl
Bovenallee 1
Velp
Gelderland 6881AJ Nederland
Rated 4.5/5 based on 47 customer reviews
FB Instagram