Vacature Dagverantwoordelijke Bediening

Vacature Dagverantwoordelijke (16-24 uur)
Restaurant WOODZ biedt een knusse setting midden in de natuur voor koffie, lunch, borrel en diner.  Voor gasten van Buitenplaats Beekhuizen wordt hier ook het heerlijke ontbijt bereid en bij de accommodaties geserveerd.

Wij zijn per direct op zoek naar een Dagverantwoordelijke voor gemiddeld 16-24 uur per week (CAO Recreatie). Als flexitimer werk je in de zomermaanden meer dan in de wintermaanden.

WOODZ heeft ongeveer 25 zitplaatsen binnen en 60 zitplaatsen op het terras. In juli en augustus zijn wij 7 dagen per week geopend van 10.00 tot 21.30 uur. Je bent flexibel ingesteld; werken in de weekends en op feestdagen is voor jou geen probleem.

Als Dagverantwoordelijke bedien je samen met de bedieningsmedewerkers de gasten van WOODZ. Je bent het gezicht van het restaurant en je stuurt de bediening aan. Je vindt het leuk de medewerkers te stimuleren en laten groeien in hun werk. Je hebt een hartelijke uitstraling en een verzorgd uiterlijk. Uiteraard kun je goed met borden en plateaus lopen en heb je ervaring met werken met kassa en handhelds. Op drukke momenten weet jij het hoofd koel te houden.

Je hebt ervaring in de horeca en in het aansturen van (1 tot 5) medewerkers. Een vakopleiding en/of diploma SVH Sociale Hygiëne is een pré. In onderling overleg kun je je bij WOODZ doorontwikkelen door het volgen van relevante cursussen.

Ben je geïnteresseerd? Reageer dan door je motivatie én cv te sturen naar mathilde@buitenplaatsbeekhuizen.nl t.a.v. Mathilde Rijsemus.

Share on Facebook1Tweet about this on TwitterEmail this to someone