Pods: max. 4 personen

Slapen met de luxe van een hotelkamer en veel natuurbeleving? Kies voor de Pods

De Pod is een unieke houten accommodatie (Engels ontwerp) die je in álle seizoenen een knus verblijf biedt in combinatie met het actieve buitenleven. Alle Pods zijn bij aankomst voorzien van opgemaakte bedden en badlinnen én zijn voorzien van WIFI, dat maakt je verblijf compleet!

Onze Pods zijn het hele jaar door te boeken en geschikt voor maximaal 4 personen en ideaal voor stellen of ouders met (jonge) kinderen die er veel op uit willen. Elke Pod beschikt over een kitchenette met spoelbak, koelkast en magnetron, maar het koken of barbecueën doe je lekker buiten. Breng zelf je barbecue of kooktoestel mee of huur deze bij ons. Voor ontbijt,lunch of diner kun je ook terecht bij ons restaurant WOODZ.

We hebben 3 types: de Luxe Pod (12 m²), de ruimere Superior Pod en de extra bijzondere Bush Pod (10,5 m²).

Een Pod is ook ideaal in combinatie met de Lodgetent. Bijvoorbeeld voor gezinnen met (ook) oudere kinderen, die meer ruimte of privacy willen door over meerdere accommodaties te beschikken.

Open de plattegrond van Buitenplaats Beekhuizen om de ligging van alle Pods te bekijken. De beschikbaarheid check je direct in de online boekingsmodule.

Luxe Pod

De Luxe Pod  heeft een binnenruimte van 12 m² (exclusief terras) en en is ingericht met een 2-persoonsbed (200 x 140 cm), slaapbank met onderschuifbed voor nog eens 2 personen (200 x 80 cm), toilet en douche, kitchenette (spoelbak, koelkast en magnetron) en kleine zithoek. Let op: de kitchenette beschikt niet over een kookplaat. Download hier de inventarislijst.
MegaPod+

Superior Pod (nieuw!)

De Superior Pod is iets ruimer dan het Luxe type en heeft een binnenruimte van 14 m² (exclusief terras). Hierdoor is deze Pod extra fijn met 4 personen. De Superior Pod is verder hetzelfde ingericht als het Luxe type, met een 2-persoonsbed (200 x 140 cm) en plek voor nog 2 personen op de slaapbank met onderschuifbed (200 x 80 cm), toilet en douche, kitchenette (spoelbak, koelkast en magnetron) en kleine zithoek. Als extra beschikt deze Pod over vloerverwarming.

Let op: de kitchenette beschikt niet over een kookplaat. Download hier de inventarislijst.

Binnenkort is hier de plattegrond van de Superior Pod te bekijken.

Bush Pod (nieuw!)

De Bush Pod heeft een binnenruimte van 10,5 m² (exclusief terras) en is ingericht met een 2-persoonsbed (200 x 140 cm), slaapbank met onderschuifbed voor nog eens 2 personen (200 x 80 cm), apart toilet, kitchenette (spoelbak, koelkast en magnetron) en kleine zithoek. Door de indeling voelt deze Pod lichter en ruimer en daardoor extra luxe. Direct naast de Pod bevindt zich de (afgeschermde) verwarmde buitendouche voor een unieke beleving: douchen met zicht op de boomtoppen!

Let op: de kitchenette beschikt niet over een kookplaat en de Bush Pod heeft een buitendouche. Geschikt voor maximaal 4 personen. De inventaris is identiek aan die van het Luxe type.
Megapod

 

Share on Facebook1Tweet about this on TwitterEmail this to someone