Over ons

Medio 2015 was er ineens de kans om het eigendom van voormalig Camping Beekhuizen te verwerven. Een fenomenale plek in Nationaal Park Veluwezoom en een terrein van ruim 2,5 hectare. Het terrein en de voorzieningen bevonden zich echter in zéér verwaarloosde staat en de traditionele kampeermarkt stond al enige tijd onder druk. Wij gingen de uitdaging graag aan!

In een half jaar tijd werd het idee uitgewerkt om op deze plek een uniek en kleinschalig ‘natuurvakantiepark’ te realiseren waarbij het avontuurlijke gevoel van kamperen bewaard kon blijven. Back tot basics, midden in de natuur, maar dan wel met hedendaags comfort. De soorten accommodaties moeten daarop aansluiten en zijn dan ook zorgvuldig gekozen.

Begin 2016 werd gestart met de voorbereidingen voor realisatie van ons idee. Landschapsarchitect Buro Harro heeft daarvoor een prachtig plan ontworpen om de accommodaties goed in te passen in het terrein en de natuur nog meer tot haar recht te laten te komen. Op 29 april 2016 opende de Buitenplaats met de eerste Pods, later gevolgd door onze Lodgetenten en pop-up restaurant Woodz!

We gaan in 2017 verder met fase 2, bestaande uit nieuwe accommodaties, wellnessfaciliteiten en bijzondere privé-faciliteiten bij enkele accommodaties. Dit alles met de grootste zorg en aandacht die je inmiddels van ons gewend bent.

Wat heeft Buitenplaats Beekhuizen jou te bieden?

  • Locatie midden in de natuur van het Nationaal Park (te bereiken na het passeren van het wildrooster)
  • Kamperen in luxe, volledig ingerichte accommodaties met kookgelegenheid, privé-sanitair en verwarming
  • Kleinschalig van opzet: rust en ruimte
  • Optimale beleving van de natuur door landschappelijke inpassing
  • Een klein maar hoogwaardig pop-up restaurant en passend activiteitenaanbod
  • Persoonlijke aandacht voor onze gasten
  • Samenwerking met Natuurmonumenten en andere instanties voor het behoud van de natuur
  • Directe aansluiting op wandel‐, fiets‐ en ATB‐routes
  • Goede uitvalsbasis voor diverse soorten uitstapjes

Wij hopen je snel op Buitenplaats Beekhuizen te mogen verwelkomen voor een verrassend verblijf midden in de natuur, zodat je zelf kunt zien waarom deze plek zo speciaal voor ons is.

Judith & Irene Stoevelaar (initiatiefnemers) & Bas Rosier (parkmanager)